HTML

CSÁ CSAJOK!

sdsadasdasdasd

Friss topikok

Linkblog

Archívum

LTR

2014.12.23. 18:14 Dirty Ho

z a folyatásokban készülő, topic az érett nagyfiúknak szól. :p 
Azoknak, akik úgy érzik, hogy még nem tudnak megfelelően vonzalmat kelteni, akik nem akarnak elkötelezett kapcsolatba lépni, bele se kezdjenek, mert semmi értelme. 

Aki maradt, azoknak üdv!
Ebben a részben a harmonikus LTR kialakításához szükésges mindseteket, skilleket és az LTR építés/fenntartás tipikus problémáit nézzük át. 

A következőkről lesz szó:
- mikor ne, kivel ne
- randizgatás átvezetése LTR-be
- megcsalás, átverés, hűség kérdés
- konfliktusok érett kezelése, a kapcsolatok fázisai és az ezekben jelentkező problémák. 
- konkurens pasi kezelése, a vonzalom fenntartása LTR-ben 
- stb... stb...


NAGY LTR ENCIKLOPÉDIA 


1. Szűrés

Pár perccel ezelőtt kimentem kaját venni a munkahelyemről. A kisbolt vékony sorában egy nagyon csinos japán lány állta el az utat. Nagyon elegáns volt, dögösen sok mindent szabadon hagyó ruhában, szép arccal, fura mód nagyobb mellekkel – nem kizárt, hogy meg volt csináltatva. Gyors eye contact, majd egymásra mosolyogtunk... A vicces az, hogy a mosolyom mögött ott volt az elmúlt hat év: Igen ;) ... Látlak...Tudom miért mosolyogsz. Azt is mit kell tennem, ha tenni akarnám. És igen. Ezt is jól látod...Sajnos peched van kislány, mert már nem játszom ilyesmit. Szia.

És elsétáltam mellette…

Nem véltlenül. A vonzalomkeltés tudományára - pontosabban az ennek ismeretéből származó magabiztosságra - szerintem minden mai férfinak szüksége van/lenne. Ez az a terület az ember életében, ami jó, ha egy életszakaszunkban nagyon aktívan jelen van. Aztán ezt persze az "evolúció" egy pontján megunja az ember, mert rájön, hogy egy idő után nincs sok értelme újabb érzelemmentes pinák után rohangálni, mert az intimitás és egy elkötelezett kapcsolat sokkal többet ad. Ez után a megtapasztalás után már az az egészséges, ha inkább használjuk azokat a tapasztalatokat, amiket szereztünk ebben a periódusban. 

A fenti egész szituáció egyetlen pillanat volt, de megvillantotta azt a sok fejezetet, amit megtanultam az elmúlt évben:

- Pontosan láttam, mi van a lány mosolya mögött.
- pontosan láttam, mit lát az egy pillantásnál egy pillantással tovább tartó eye contactunk mögé
- aztán láttam, hogy miért pont elém áll be a sorba, és azt is, hogy miért szöszmötölt valamit a barátnőivel, amíg kijövök a boltból,

- és amikor rámosolyogva elsétáltam a set mellett, azt is, hogy pontosan tudja, hogy most nem az történt, ami történni szokott:

Nem azért nem szólt hozzá a pasi, mert nem mer, vagy nem tudja, hogy mit kell mondani...
Hanem mert egyáltalán nem érné meg neki. 


És ez az egészséges mindset, amikor az ember kapcsolatban él: lehetne más, de nem kell. 

És ezzel el is jutottunk az LTR legfontosabb kérdéséhez, a szűréshez.


Rengeteg pua képzés szól arról, hogy melyik nőt kell kiszűrni a játékból. Én inkább szeretném azzal kezdeni, hogy mikor szűrd ki a legnagyobb veszélyforrást - magadat - a történetből. Mert az eleve vesztes csatát csak akkor nyerheted meg, ha bele sem mész.

Mikor ne kezdj LTR-be: 

1. Ha nincs más választásod: 

a jó párkapcsolat alapja: tudnál ha akarnál mással, de baromira nem akarod. 

Elképzelhetetlen, hogy bárki elég lenne ahhoz, hogy egy kis játék izgalma kedvért belepiszkítsak a nehezen összehozott LTR-em bizalmi aurájába, hiszen játékból volt már elég. Nem véletlen, hogy azok, akik anno eljutottak ebben a műfajban valahová, azok már mind kapcsolatban élnek. Csajokat hajkurászni, újabb és újabb kufircokért értékes időt elbaszni tényleg nagyon kellemes játék, de egy idő után nagyon unalmassá válik, és ha az ember megreked ezen a szinten, akkor nem tud fejlődni tovább. 

VAN VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉGED, DE NEM ÉLSZ VELE, MERT TE IGY AKAROD. 

1. HA NEM TE VÁLASZTASZ: 

Nagyon fontos momentum, hogy ha nem érte el az ember azt a szintet, hogy viszonylag sikeresen és hatékonyan tudjon vonzalmat kelteni, akkor egy potenciális párkapcsolata gyakorlatilag halálra vagy súlyos kompromisszumra ítélt történet. Az első lépés tehát a vonzalomkeltés képessége, ami alapfeltétel a sikeres és harmonikus LTR-hez. Ennek az elsajátítása komoly feladat, és nagy segítség benne az ANITA topic. 

Persze fontos, hogy a lány is szabadon válasszon téged. 
Ha függő helyzetből marad veled - pl. nem tudja eltartani magát, ezért nem tud otthagyni bármikor, ha esetleg akar - vagy ha bármilyen okból úgy érzi, hogy más nem juthat neki, akkor gyakorlatilag végetek van, az örök kompromisszum boldogtalanságra vagytok ítélve. 


- Ha előre látod, hogy nem ő az, akit keresel:

- Ha a lány helyes, de nem fogott meg annyira, 
- Ha látod, hogy vannak olyan tulajdonságai, amikkel nem tudsz együtt élni, 
- Ha már előre érzed és fanyalogsz a haveroknak, hogy nem igazán...
- Ha csak azért, hogy legyen valaki, 


akkor kár rabolni az idejét, ez úgysem tartana sokáig. Főleg akkor kár, ha a lány már benne van a korban. Ilyenkor ez gerinctelenség is, hiszen a nő ilyenkor már gyakran nagyon is komolyban gondolkodik. 

- Ha bármilyen okból nem tudsz  / nem akarsz beletenni a kapcsolatba:


A nők leggyakoribb - és nagyon jogos - sérelme az LTR-en belüli magány. 

- kicsim beszélni szeretnék veled
- oké, van két percem, mond gyorsan...

bőven lesz róla szó, hogy ez a hozzáállás miért vezet megcsaláshoz és a lány elsárkányosodásához és minden rosszhoz, ami egy kapcsolatban jelentkezhet. Ha nincs időd a nőre, akkor ne kezdj vele.Amúgy ha nincs időd rá, akkor vlsz. nem is akarod annyira. Ha nem akarod annyira, akkor nem leszel motivált a menetrendszerűen jelentkező problémák rendezésére, és a dolog lassú halállal el is hal...

- Ha nem tudsz lemondani a többi nőről. 


Ez esetben mi a f@sznak kéne LTR? 


- Ha kapcsolatfüggő vagy, vagy a sz@r életed terhét akarod egy nőre testálni. 

Ha azért kell a nő, hogy legyen melletted valaki, mert egyedül nem érzed magad jól, akkor vagy megtalálod azt a sérült nőt, akivel együtt konzerváljátok egymás hibáit, vagy nagy teher leszel valakinek. Előbb gyógyítsd meg az életed, és utána legyél teljes értékű társa valakinek....

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csacsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr837007143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása