HTML

CSÁ CSAJOK!

sdsadasdasdasd

Friss topikok

Linkblog

Archívum

FACEBOOK

2014.12.23. 18:05 Dirty Ho

Facebook/iwiw game összefoglaló:


Másfél éve az online game összefoglalóm elején ígértem Nektek egy iwiw/facebbok összefoglalót is! Most kínosan ügyelek, hogy szövegeket véletlenül se, csak elveket osszak meg, nehogy megint.... :p 

Ime:

Alapvetően fontos megkülönböztetni a társkeresőn és a közösségi portálokon zajó game taktikáját, a kettő összekeverése egyenes út a durva poofhoz. 


A facebook game előnyei:

1. (a kedvencem ;) ) Gyors field game "meghosszabítása" online terepen:

Ha jók a text game skilljeid, akkor a facebookot tudatosan felhasználhatod a field gamejeid „meghosszabbításaként”. A nevét a lány még a legzordabb szociális szituban, sok akadály jelenléte esetén is könnyen megadja, így ha jó vagy az online game ezen formájában akkor fielden időt spórolsz, és egy jól kialakított online profil tovább növelheti a fielden kialakított vonzalmat. 

Ha erre építesz, akkor a f-close és az LTR close esélye radikálisan nő meg, mert iwiwen ill. facebookon az ismerkedésnek pont a kritikus „idegenből komforba” fázisát hidalod át, egy a lány számára biztonságos terepen! 

2. Számos olyan technikát betolhatsz, ami fielden nem működik!

3.Erősen javítja a fogalmazási képességedet, és azt a skillt, hogy megtanulj úgy fogalmazni, ami a HB-k fejében úgy csapódik le, ahogy nekünk jó!


A facbook game alapvetően három részre különíthető el:

1.Amikor előzetesen fielden zártad a lányt, ezzel mintegy „jogot és felhatalmazást” kaptál, arra, hogy írj neki.

2.Amikor nem zártad a lányt, de tudod a nevét, így egyelőre az első leveleddel belerombolsz az életébe!

3.Az iwiw CA, amikor teljesen idegen lánynak írsz.



A facebook game lépései:


1. Egy DHV - de semmiképp sem túlDHV vagy műmájer - adatlap kialakítása. 
2. a. Megpszikálás b. első levél c. opener (lásd iwiw game fajtái)
3. Letter game - (célozva a zárást és a vonzalmi kapcsolók felkapcsolását)
4. Zárás
5. Randi egyeztetés

6. opcionális end game randi után, bár remélhetőleg erre már nem kell, hogy sor kerüljön...

FACEBOOK/IWIW PROFIL:


Szöveges rész:

1. Egy Iwiw vagy Facebook profilnak MÁSNAK kell lennie, mint a lb adatlapodnak!

Ez kicsit nehezebbé teszi a profil textes részének a megfogalmazását, mert amíg az online game összefoglalómban leírtak automatikusan a preselectednek és törzsfőnöknek állít be, addig ezen a fielden nem írhatod le azt, amit ott, hiszen - elvileg ;) - nem elsősorban nők felszedésére szolgál az adatlapod, hanem "civilek" is látják!

Statikus tartalom:


1. A neved: N

Nem kérdés. Ne hülyülj, az igazi nevedet add meg, különben nem fognak bízni benned!
Ha van bármilyen titulusod ( ifj., dr., stb... ) azt tedd ki!
( Ez nem önkvalifikálás, hanem különlegesség, amiben már eltérsz a többiektől) 

2. Korod:

Ennek a megadása attól fögg, ki a célcsoportod.

-Ha a nálad idősebb nők, akkor ne írd ki a valós korodat, vagy extrém túlozz...
-Ha a fiatalabbak, akkor kiírhatod. 
-Ha olyan fiatalabbak, akiknek a nálad idősebb pasik a célcsoportjuk, akkor szintén ne írd ki!

3. Foglalkozásod:

Ez megint a célpiacodon múlik!
Ha fiatal vagy, és játékos lányokra vadászol, akkor nyugodtan írd azt, amit a puák a "mivel foglalkozol?" shitre mondanának. (műpéniszfényező, stb...)

Ha komoly nőt keresel, akkor se pontosan írd ki, mi a szakmád!

pl. Destani, aki honlapokat is gyárt, azt mondta erre, hogy álmokat vált valóra. Ilyesmit találj ki magadnak! 

4. Iskoláid:

- Ha nem túl magas a végzettséged, akkor egyetemnek/főiskolának írj be valami funt! A lényeg, hogy ne maradjon üres az a mező! 

Pl. az élet iskolája, XIII. ker karikás firgyes utca, vagy Zoltán Erika udvartartása…
Bármit, csak legyen kitöltve a főiskola egyetem hely…

- Ha az iskolád önmagában is dhv lehet annak a nőtípusnak, akire pályázol, akkor simán írd ki.

- Ha sokdiplomás vagy, és ezer tanfolyamot és szakmai továbbképzést végeztél, és 25 nyelven beszélsz, akkor véletlenül se írd ki mindet, mert az nem több, mint amikor fielden vadul kvalifikálod magad. Kicsit vicces! 

Magadról:

Mit ne: 
- Olyan idézetet, amit mindenki használ. (Coelho, Marquez, stb...)
- Unalmas önbemutatást
- Olyan szöveget, amiben kvaifikálod magad 
( megnéztem: vicces mód ma 10 puából 7 ezt csinálja a profilján) 

Mit igen:

Ezt Neked kell tudni!!!
Hiszen van életed, szenvedélyed, hobbid, véleményed?
Vagy nem????


Képek

Ez a terület is egy kicsit más, mint a lb-os sztori! 

Alapelv, hogy kb. 5-6, de erősen maximum 10 képed legyen!
Ha rengeteg fotót, és az életed minden pillanatát felteszed, az needynek tűnik.
Egy alfa nem fog internetes exhibicionizmusra időt pazarolni, egy alfa inkább él! 

Ha vannak különösen DHV fotóid, tegyél fel párat!

Ha jártál a világ valamilyen különleges helyén, tedd ki az ott készült képet, de ne adj neki olyan címet, hogy „Luxemburgban” csak tedd ki! 
(Igy a hb majd gondolkodhat, hogy hol készült, esetleg megkérdezheti…Ezzel egyrészt máris időt invesztált beléd, másrészt Te sem kvalifikáltad magad AFC módra... ugyanis a villogás pont az, ezért erősen kerülendő online terepen is)

-Ha vannak extrém, vagy DHV hobbijaid – falmászás, gitár , etc.- tedd ki, de látsszon , hogy emberek között vagy, és vidám vagy! Sosem legyen a kép mű, pózolós, vagy csináltan DHV! Annál szarabb hatású nincs!

-A fotók címe cím sose legyen önkvalifikáló: szórakoztatom a barátaim, vagy én vagyok a főnök! Te TUDOD, hogy alfa vagy ,ezért nincs szükséged bizonygatásra, ugye?

- Ha jól nézel ki, vagy ki gyúrva, véletlen se tegyél ki pózolós képet! Olyan fotó viszont legyen kint, amin véletlen pont olyan cuccban vagy, amin ez látszik, pl. mászol fel valamire, jössz ki egy medencéből, kosarazl, etc…Természetesen látsszon, hogy királyul nézel ki, de ne legyen direktben feszítős a fotód! 

Összefoglalva: szerényen nézz ki kurva jól, minden önkvalifikáció nélkül!

- A többi fotós elv megfelel az online game összefoglalóban ismertetettekkel! 

-Ha bizonytalan vagy abban, hogy túl alfára sikerült az adatlap, akkor tegyél ki egy képet a tesód kislányáról, a kiscicádról, vagy az anyukádról valami kedves címmel alatta…
Ez maga a push-pull!
:)

AZ OPENER:


1. A nyitás célja:


Nem az, hogy randit, vagy telefonszámot elérj, hanem az, hogy vonzalmi kapcsolókat kapcsolgass, illl. a nyitás egy levélváltásnyi kontrollharcot provokáljon ki!

Miért kell a kontrollharcot kiprovokálni online iwiw gameben?

Mert a facebook zárás vérszegény dolog a szám/csókzáráshoz képest, így a kellő érdeklődési szint eléréséhez még tele kell pumpálni érzelemmel és vonzalommal az interakciót, hogy a lány érdemesnek érezze folytatni azt! 


2. mikor írj rá:

Bár a legtöbb ismerkedést oktató guru azt tanácsolja, hogy várj pár napot, tapasztalatom szerint ez text gameben nem vezet eredményre. Kísérleteim során inkább az a tendencia mutatkozott meg, miszerint minél többet vársz ki, annál ritkábban jön válasz, tehát jobb, ha még élesen élsz a lány emlékeiben, mikor megkapja a leveled. 

A cím megszerzése utáni nap tökéletesen jó időpont a levélírásra, ha meg pedig zárás nélkül gerilla mód veszed fel a lányt, akkor a megismerkedés napjának estéjén írj!

3. A facebook nyitás kalibrálása:

Egy jó text opener vagy reopener összeállításhoz erős elméleti tudás, és némi rutin szükséges, ezért az első tanácsom, hogy mielőtt a „komoly” lányokra ráküldöd az openerjeidet, mindenképp gyakorolj kockázatmentes terepen! Zárj, ill. zárás nélkül vegyél fel minél több lányt és nyitogasd őket facebookon, kalibráld, hogy mi az maximum érzelmi töltés, push-pull, amit még képesek tolerálni, de semmiképp se a valódi targeteken kezd ezt el! 


IWIW/FACEBOOK NYITÁS ELŐZŐLEG ZÁRT LÁNYT:


1. Mit ne tartalmazzon a nyitó levél?

- Természetesen nem szabad elárulni, hogy érdeklődsz. A legfontosabb pontja az első levélnek, hogy ne tartalmazzon egyértelmű szándéknyilatkozatot. Azzal, hogy írsz neki, már bőven kifejezted a kezdeményezőkészségedet, adtál egy nagy IOI-t, és ez pont elég pull az első körben. 

- Semmi unalamas AFC-s ömlengés nem kell bele: se bókok, se mivel foglalkozol, se mi a hobbid baromság…Ezek felejtősek!

2. Reopener rendes facebook zárás után:


Ha végigjátszottad a szokásos játékot, és elkérted a mailcímét vagy facebook azonosítóját, ő megadta, akkor a legjobb, ha követed az alábbi tervet, majd a korábbi beszélgetésetek folytatását kéred:

- Erős horog
- Cold reading a képei alapján, 
- Kis kvalifikáltatás + egyéni gondolatok,
- Mininális, alig sejthető bók a tudatos én számára, ami nem feltétlen a külsejére vonatkozik,
- Egy két neg,
- Majd randira hívás nélkül a randi beletolása a légtérbe!


„Kedves Kriszti!
Izgalmas volt a tegnapi beszélgetésünk. Felfrissítette a reményt, hogy a sok kikent-kifent között TALÁN vannak még lányok köztünk, akik két „l”-el írnák az intelligens szót!:) Nagy szó ez egy szőkétől! Meglepett, hogy cigizel. Valahogy olyan lánynak tűntél, aki egészségesen él és gondolkodik! Ha ez nem lenne, most elhívnálak teázni a hétvégén, hogy folytassuk a barátkozásunkat, de így full bizonytalan vagyok! Mit tudsz felhozni a mentségedre???
Peti


Elemzés:

- A levélíró továbbra is érdeklődik a lány iránt, de nem kétségbeesetten, mintha egyszerűen csak tényleg kíváncsi lenne, milyen a lány.

- Értéket demonstrál azzal, hogy érezteti, a kikent kifentek nem megfelelők számára, tehát Ő válasz, tehát törzsfőnök...

- A levélben van egy rejtett bók, de nem nyílt puncsolás, és van egy jól elhelyeztett TALÁN ( ezt csak azért emeltem ki, hogy mi ne tévesszük el, a valódi levélben természetesen kisbetűvel szerepelne) 

- Tipikusan jó a teára hívás levegőbe tolása, aztán elvétele! Igy a lány kattogni fog rajta, és ha lépéseket tesz iránta, akkor sima ügy a játék, ha nem, akkor elindítja a shitáradatot, ami megint nekünk dolgozik, mert azokat kezelve hamar kialakul a vonzalom!


Semmiképp se használd az első levélben a következő szavakat: randi, találkozó, ismerkedés, és semmiképp se próbálj bármilyen formában a lány külsejére vontakozó bókokat tenni. 
Ennek a mögöttes tartalomnak a megteremtése mesteri, ugyanis 
a legtöbb nyitó email ott van elrontva, hogy nyitó volta minatt a fiú kénytelen elárulni magas érdeklődési szintjét, hiszen valamire hivatkoznia kell a lány randira hívásakor. Ezt a fenti levélsablon segítségével könnyen el tudod kerülni.


A második lehetőség, ha nem elkérted a lány emailcímét, hanem „megtudtad” valahogy, tehát nincs közvetlen „engedélyed” levelet írni neki. 


Ez esetben kicsit másképp érdemes eljárnod. 

Mondok egy példát:

Tegyük fel, hogy voltál egy tanfolyamon, ahol volt egy potenciálisan gamere érdemes lány. Azonban nem nagyon volt lehetőséged megkörnyékezni. A tanfolyam résztvevőinek címlistájából megtudod az emailcímét, vagy egyszerűen megkeresed az Iwiwen. Ez tipikusan ez az eset!

Ezt úgy érdemes kezdeni, hogy írsz egy „MEGPISZKÁLÓS” LEVELET!

- Ebben az esetben egyáltalán ne várj a maillel, jó, ha még aznap este, vagy legkésőbb másnap reggel elküldöd. 

- Semmiképp ne bókolj, de legyél tökéletesen közvetlen, mintha ezer éve ismernéd. Kicsit ugrasd, még akkor is, ha a vv. találkozáskor nem kerültetek túl közeli kapcsolatba.

- Tedd ezt kicsit provokatívan, magabiztos stílusban, úgy, hogy mindenképp reagálni kelljen rá.

- A megpiszkálásban Semmiképp ne hívd randira, és annak alehetőségét se szellőztesd meg!


Ha megjött a reakció, a „megpiszkálásra”, csak akkor kell lépni a zárásnál említett módon!


Ez ez előbb nyerek, aztán játszom stratégiája: ha nem reagál a piszkálásra, akkor Te nem buktál, hiszen nem akartál tőle semmit. Ha igen, akkor meg kell annyira jó puának lenni, hogy onnan már el tudj érni vonzalmat! 

Példa a megpiszkáló levélre:

„Kedves Kriszti!Nektek hogy tetszett a tanfolyam? Mi úgy érzem sokat fogunk profitálni belőle, bár legközelebb Gábor óráját előnyben részesítjük. Láttam a képed az Iwiwen! Jópofa a kutyád. Eszembe jutott a közös képetekről egy kicsit pimasz kérdés, amit egy barna nőtől már rég meg akartam kérdezni: Nem jár komoly hátrányokkal barnának lenni, ebben a szőkéket erősen preferáló világban?:PTovábbi szép napot Neked!Peti”



ui: tanulva az online game összefoglalóból, ezeket a példákat ezennel jogdíjassá teszem! Aki szó szerint, vagy alig változtatva felhasználja, köteles küldeni nekem egy üveg bort! 



Erre jönni fog egy válasz, amire a reakció az első levélsablon lehet! (amit azoknak küldtél, akiket zártál) 

Vedd észre, hogy a megpiszkálásra adott pozitív reakció mintegy helyettesíti a fielden történő zárást! 

pl. így:

„ Kedves Kriszti,”
Valamiért biztos voltam benne, hogy morcos leszel vagy besérülsz erre a barnás kérdésre de pont olyan humorosan reagáltad le, mint egy rutinos szőke…Épp el akartalak hívni teázni a hétvégén, hogy folytassuk a barátkozásunkat, de most, hogy kiderült, hogy a barnaság csak álca, és az eredeti hajszíned nem épp a főzési tudományáról híres, azt hiszem meggondolom magam!
Tov. szép napot!
Peti” 




Hogy miért kell ez a sok hecehurca ahelyett, hogy számzárnád, vagy elhívnád vhová?

Mert nincs még elég vonzalom!



A game-et elképzelheted úgy, hogy közted és a lány között van egy vékony cérna, ami összeköt. Ez nagyon könnyen elszakad, viszont minél több energiát, érzelmet, push-pullt, azaz vonzalomkeltő eszközt pumpálsz a kettőtök viszonyába, annál vastagabbá válik a kötél. 

A biztonsági játékos először vastagabbá fonja a kötelet, és csak utána lép! Mivel a zárás vérszegény volt, a field game pedig rövid, ill. a második esetben nem is zártál, muszáj egy kicsit erősebbre varrni a szálakat a tényleges game előtt!



Folyt. köv. a kontrollharc iwiwes kezelésével!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csacsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr27007107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása