HTML

CSÁ CSAJOK!

sdsadasdasdasd

Friss topikok

Linkblog

Archívum

FastSeduction alapok

2014.12.23. 17:45 Dirty Ho

Ezt a cikket gondolkodtam, hogy egyáltalán feltegyem-e ide, mert már annyira elcsépelt, de aztán meggyőztem magam: hátha egy-egy newbee még nem találkozott vele:


3 másodperc szabály


Ha nem tudsz semmilyen témát feldobni beszélgetés közben, bármit is teszel, ne szegd meg a 3 másodpercet. Döntsd el, mit akarsz tenni, még ha nincs is ötleted, 3 másodpercen belül. Ha ezt betartod, észre fogja a lány venni, és ezt a spontaneitás jeleként fogja értékelni.

Ha viszont vársz vagy tétovázol, és csak utána szólítod meg, érezhetően rosszabb pozícióból indulsz nála. Ha három másodpercen belül megszólítod, akkor kénytelen észrevenni, akár akarja, akár nem - egyfajta változást hozol ezzel az eddig mozdulatlan környezetbe. De vigyázz arra, hogy ne csak úgy a semmiből kerülj elő: még a végén riadót fúj. Ki tudja, mióta vagy a nyomában és bámulod kidülledt szemekkel - gondolja ő. Egy ilyen szituációt tehát azzal tudod elkerülni, ha alkalmazod a jól bevált 3MP szabályt. Azonkívül, hogy értékeli majd a spontaneitásodat, nem lesz időd tenyérizzadásra, dadogásra, bukdácsolásra - szóval azon tünetek produkálására, amellyel egy ÁFC (Átlagosan Frusztrált Fickó) általában rendelkezik.

Lehet, hogy később elkezded ezeket a tüneteket produkálni, de az biztos, hogy mikor megszólítottad, még nem tetted - nemigen volt rá időd. Az első benyomás pedig nagyon sokat számít. És ha ez a rólad kialakult benyomás azt sugallja, hogy magabiztos és spontán ember vagy, ami persze piros pontot jelent imádatod tárgyánál - arról nem is beszélve, hogy egy pozitív indítás után kisebb eséllyel válik remegő kocsonyává a lábad, miközben beszélgetést folytatsz Vele.

A 3MP persze nem egy abszolút érvényű szabály. Onnan számít, amikor megpillantottad őt ÉS készen álltál arra, hogy megszólítsd. Előfordulhat ugyanis, hogy valami miatt nem vetted észre, így nem is próbáltad megszólítani. El lehettél foglalva valamivel, netán - jobbik esetben - valakivel. De abban a pillanatban, ahogy minden készen áll: mozgás - ketyeg az óra!

Akarunk randevúsat játszani

Valójában a randevú egy különleges jutalom és privilégium azon lányok számára, akikkel már lefeküdtél. De ha mégis úgy döntesz, hogy még az előtt elviszed randizni, ne randinak hívd, hanem csak összejövetelnek. Hagyd, hogy ő fizesse ki a saját részét. Ha nem tetszik neki, dobhatod - csak egy olyan pasit keresett, aki elvinné mindenhová és fizetne neki. Persze javasolhatod az egyszer te, azután én fizetek módszert.

Ha ezek után még mindig ragaszkodsz a hagyományos randihoz, íme egy-két jó tanács:

Te legyél az, aki először elköszön a randi végén. Ne hagyd, hogy mindenhová elhurcoljon magával, azután pedig a - számodra - legalkalmatlanabb pillanatban jelentse be, hogy későre jár, és haza akar menni. Addig búcsúzz el, amíg a beszélgetés és a randi jól megy, olyasmi kifogással, hogy dolgod van még. Mondd meg neki, hogy nagyon jól érezted magadat, és örömmel találkozol vele újból. (Ez persze hazugság - kivéve akkor, ha nem az volt a célod, hogy magadra izgítsd és élete legnagyobb orgazmusát élje át veled az ágyban.) Ez meg fogja lepni - mivel a legtöbb fickó azt hiszi, hogy ha elég sokáig húzza a randevút, akkor a nőt - valami csoda folytán - rábeszéli arra, hogy lefeküdjön vele. (Haladó randizók már tudják, hogy az időhúzás nem vezet sehová.) Ha egy lány le akar feküdni veled, hidd el, hogy tudatni fogja veled. Szóval ha egy idő után nem kapod meg ezeket a jelzéseket, akkor ideje lesz befejezni a találkát.

Tehát a legjobb hanyagolni a randikat. Millió más mód van arra, hogy megismerd a lányt, nem kell randevúra hívnod. Sportoljatok együtt, vegyetek ki egy filmet és nézzétek meg otthon (ez a legjobb), igyatok meg egy kávét, szóval bármit, csak randit ne.
Összegezve: összejövetelek - rendben, randevúk - hanyagold!


Szerk szp.: Szerintem ez a rész a világ baromsága...


A beszélgetés lezárása, a telefonszám elkérése:


Bármilyen jól is halad a társalgás hódításod tárgyával, egyszer minden beszélgetés véget ér. Vagy neki, vagy neked előbb utóbb mehetnékje támad - de mit lehet tenni, hogy elegánsan - még időben - lépj le a helyszínről, és ne érezd úgy mintha otthagytak volna? (A lezárás alatt persze nem az értendő, hogy "Kellemes volt veled beszélgetni, szia!; nem árt, ha valami kézzelfogható dolog is születik a találka eredményeképpen, mint például egy telefonszám, egy ígéret, hogy találkoztok máskor is, egy csók - vagy mindegyik egymás után:). Jöjjön egy-két példa:



Te: "Miért nem folytatjuk valahol máshol a beszélgetést?"Válaszképp lehetséges, hogy beleegyezik, és a nagyszerűen sikeredett beszélgetést továbbra is nagyszerűen folytatódhat tovább. (A hozzád, vagy hozzám? esetén gondolom nem szükséges részletezni a továbbiakat:) Valószínűbb azonban az, hogy megadja a telefonszámát, hogy később meg tudjatok beszélni egy újabb találkozót. Ebben az egészben az a legszebb - a nyilvánvaló sikeren kívül - hogy ő ajánlotta fel a telefonszámát, nem pedig te kérted el. Ez pedig számára egy teljesen más megvilágításba helyez el téged.



Te: "Tudnánk valamikor újra találkozni, hogy folytathassuk a beszélgetést?"

Ha nem túl valószínű, hogy a beszélgetés helyszínére vonatkozó megjegyzésed megértő fülekre talál, ez egy kissé direktebb módja a telefonszám megtudakozásának.





Nézz hirtelen az órádra - már ha van rajtad - vagy kérdezd meg mennyi az idő, akkor, amikor nagyban bele vagytok merülve a beszélgetésbe, de úgy érzed, annak végeztével ki fogsz fogyni a témákból. Találj ki valami kifogást, és mondd azt, hogy sajnálod, de neked most halaszthatatlan dolgod van. valahol másfelé. Udvariasan mondd el, hogy nagyon élvezted a közös beszélgetést, de menned kell.Ha így hirtelen otthagyod, akkor valószínűleg elgondolkozik azon, nem-e ő mondott valami olyat, amivel megbánthatott - vagy esetleg azon, hogy miért nem rokonszenves neked; olyannyira, hogy még a telefonszámát sem kérted el. (A legközelebbi randiról nem is beszélve.) Tégy úgy, mintha elfelejtettél volna valamit, menj vissza, és akkor kérd el a telefonszámát. (Lehetőség szerint valami kevésbé direkt módszerrel)



A korkülönbség problémája

Mindenekelőtt arra kell odafigyelned, hogy sose fontolgasd előre azt, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak egy esetleges problémának.

Ez nem jelenti azt, hogy nem kell minimalizálnod a kockázatot, tehát nevezzük ezt a témát egy ?még nem létező problémának?.

Másodsorban, mindentől függetlenül te lehetsz a ?tökéletes férfi? az általad választott nő számára, mindegy hány éves vagy. Például, ha túl idősnek találod magad az illető lányhoz, akkor tedd fel azt a kérdést, hogy ő elég érett-e ahhoz, hogy veled legyen.

A lényeg abban rejlik, hogy a tökéletes férfi látszatát mutasd, annak minden jó tulajdonságával, és lehetőleg egy rosszal se. Ha ennek eleget teszel, akkor bármilyen idős is vagy, a korod csak a javadra válhat.

Természetesen ez idealisztikusan hangzik, és mivel nem életünk ideális világban, tehát gyakran egy kapcsolat végzetét meghatározhatja olyan apróság, mint az életkor. Elméletileg egy ember kora nem okozhat problémát, de kétségtelenül sok nő számára jelentőséggel bír.

Ha ?túl fiatal? vagy egy nő számára az a ritkább eset, és kevésbé okoz problémát, mivel az idősebb nők boldogan zárnak a karjukba fiatalabb pasikat. A ?túl öregnek? lenni egy nőhöz már sokkal komolyabb probléma, főleg, ha a lány még nőiessége elején van (tinédzser kora végén, 20-as évei elején).

Mit tehetsz tehát akkor, ha az életkorod potenciális problémává lép elő? Nyilvánvalóan nem akarod egyből elárulni, kockáztatva, hogy ?túl öregnek? talál a lány, de persze hazudni sem akarsz.

A megoldás, hogy ha az első kéthétben titokban próbálod tartani a korod (mármint ha a lány nem tudja), aztán viszont valld be neki, és az igazság még közelebb hoz majd egymáshoz titeket, feltéve ha a lány elég érett.

Nézzük a következő, meggyőző párbeszédet:

Lány: ?Nem vagy te egy kicsit öreg hozzám? Hány éves vagy?
Te: ?38.?
Lány: ?Nézd, én csak 19 vagyok. Túl nagy a korkülönbség.?
Te: ?Ez nem korkülönbség kérdése, csupán annak kérdése, hogy mennyire vagy érett arra, hogy kapcsolatot kezdj velem.?
Ő: ?Ez igaz.? (vagy) ?Elég érett vagyok?, stb.
Te: ?Ha még nem volt időd végig gondolni az előnyeit annak, hogy egy idősebb férfival legyél, akkor tedd meg most, és rájössz, hogy milyen sok van...?



Egy téma, amit mindig bevethetsz:

Van egy remek kérdés, amit mindig megkérdezhetsz egy lánytól, akár az első randin is.

"- Ha hirtelen nagyon sok pénzed lenne, mit csinálnál vele?"

Hogy miért olyan jó kérdés ez?

Nos, egyrészt sokáig tart rá válaszolni, nem lehet pár szóval elintézni.

Másrészt nagyon sok érdekes dolgot tudhatsz meg a válaszok alapján a lányról, mit szeret csinálni, mik a vágyai, milyen ember is valójában.

És a legjobb az egészben: Miközben együtt vagytok, olyan dolgokról beszél, gondolkozik, amik nagyon kellemes érzéseket keltenek benne!
A nők hajlamosak nagyon beleélni magukat abba, amiről beszélnek, és ilyenkor olyasmiken gondolkoznak, mint egy világkörüli nyaralás, hatalmas tengerparti kastély, stb. Ezekhez a kellemes érzésekhez pedig téged társít, hiszen veled beszél.

Szóval ezzel az egyszerű kérdéssel eléred, hogy automatikusan "magadra hangolod" a lányt, kellemessé teszed a napját, és egy csomó érdekes dolgot tudhatsz meg róla.

Azért arra mindenképpen készülj fel, hogy a végén vissza fog kérdezni, hogy te mit csinálnál ennyi pénzzel! Erre a legjobb valami rövid, vicces dolgot válaszolni, de persze az sem rossz, ha te is elmeséled neki, mi minden jó dolgot csinálnál.

Ha tudsz találni olyat, amit már Ő is mondott, az a legjobb, mert akkor viccelődve hozzáteheted, hogy esetleg csinálhatnátok együtt.

Pl. ha a lány említette, hogy elmenne Hawaii-ra, akkor mondhatsz egy ilyet:

"- Azt hiszem, Hawaii-ra én is szívesen elmennék. Hm, talán mehetnénk együtt, mit szólsz?"


Ha a nőnek már van barátja:

A legtöbb férfi, mikor megtudja, hogy az áhított hölgynek már van barátja, visszavonulót fúj. Közben még bosszankodik is, hogy a legjobb nők mindig foglaltak, és hogy milyen szerencsés is a nő barátja...

Pedig a valóság az, hogy ha egy nőnek már van barátja, az az esetek többségében egyáltalán nem kizáró ok, sőt, nagyon jó esélyeink vannak rá, hogy a nő otthagyja a barátját miattunk.

A statisztikák szerint a kapcsolatok több mint 80%-a szakítással végződik. És ugye te sem gondolod komolyan, hogy a lányok életük végéig azzal a fickóval fognak maradni, akivel éppen most járnak?

Tehát először is ne add fel a reményt, és gondolj a szituációra úgy, hogy ha egy nőnek már van barátja, akkor 80% rá az esélyed, hogy elhódíthatod tőle!

Ehhez azonban ügyesnek kell lenned, és nagyon fontos, hogy megfelelően viselkedj, amikor megtudod a "szomorú hírt".

Az egyik legjobb dolog, amit ilyenkor tehetsz az, ha tudomást sem veszel a dologról, elereszted a füled mellett, mintha nem is érdekelne a dolog, és beszélgetsz vele tovább a témáról, amiről eddig is ment a csevely.

Még jobb, ha a tudomására hozod, hogy ez a dolog nem igazán érdekel téged, mivel nem is akarsz tőle semmi komolyat.

Például elhívod a hölgyet egy teára, mire ő azt válaszolja, hogy bocs, de már van barátom.

Ha ilyenkor összezuhansz, és visszavonulót fújsz, az biztosan nem vezet semmi jóra. Még az is lehet, hogy valójában nincs is barátja, csak tesztelni akart, hogy mennyire vagy beszari egy ilyen helyzetben.

Legjobb valami ilyesmit válaszolnod:

"És, talán tiltja a vallásod, hogy más férfiakkal teázz?"

Vagy:

"Ahh, értem, tehát akkor most tilos más férfiakkal beszélgetned? Nem randizni hívtalak, csak egy teára, nem hiszem, hogy ez ellen bármi kifogása lenne a barátodnak. Én legalábbis biztos nem tiltanám meg neked, hogy más fiúkkal teázz, amíg csak teázol velük..."

Ilyenkor a nő kénytelen belátni, hogy mennyire ostobán viselkedett, hiszen tényleg, miért is ne ihatna ő meg veled egy teát, az még nem jelent semmit... Közben pedig megtudta, hogy mennyire magabiztos vagy, és mennyire "bátran" viselkedsz, nem vagy olyan kis beszari, mint az a 3-4 másik fickó, akit már lerázott a héten a "bocs, de van barátom" szöveggel.

Elég jó esélyekkel indulsz tehát a meglévő barát elleni játszmában.

Persze most jön csak a neheze, a közeljövőben el kell kezdened elidegeníteni őt a barátjától, és elérni, hogy lecserélje őt rád! Ha nem lépsz ez ügyben hamarosan, akkor hajlamos lesz tényleg csak barátként kezelni téged a jövőben.

 

Írta - sz.peti 

Szólj hozzá!

Címkék: alap kezdo pua 3mp

A bejegyzés trackback címe:

https://csacsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr817007035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása