HTML

CSÁ CSAJOK!

sdsadasdasdasd

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Vonzalomkeltés alapjai 1.

2014.12.23. 17:44 Dirty Ho

Az vonzalomkeltés alapjai I : 
Az online vonzalomkeltés háttere...



Az online game alapjai ugyanazok, mint az egyéb terepen történő nőcsábászat eszközei. Ennek az a nagy előnye, hogy ha az online gameben kellő kalibráltságot szerzel, akkor fielden és szociális körben is nagymértékben megnő az ismerkedési hatékonyságod, ill. a fielden szerzett tapasztalataidat is nagy hatékonysággal fogod tudni átmenteni online terepre.

Lássuk tehát mi a legfontosabb tudnivaló, ami nélkül akárhány technikát, és akárhány módszert veszel is át, sosem leszel sikeres a nőknél. ( sem online sem fielden)

Akkor leszel sikeres online, ha a kontroll a tiéd, és végig meg tudod tartani a nővel való interakciódban.
Ennek természeten vannak kritikus pontjai, pl. amikor elérhetőséget kérsz, vagy eszkalálsz, mert akkor minden esetben a nőnek kell döntenie a folytatásról, de ezt is úgy kell beállítani, mintha te kontrollálnád a szituációt!

Lássuk akkor az alapokat, melyek segítségével minden későbbi technika és módszer működővé válik!

Biztosan ismersz férfiakat, akik természetüknél fogva vonzók a nők számára, holott talán nem is annyara jóképűek vagy gazdagok. Gondolkodtál már azon, mi a közös ezekben a férfiakban? Hiszen van köztük magas-alacsony, idősebb- fiatalabb, zárkózottabb, és igazi partiarc..Mi lehet a közös ezekben a férfiakban azon túl, hogy látszólagos különbözőségük ellenére vonzzák a nőket? Mire a fejezet végre érsz, pontosan tudni fogod!

Addig is, hadd tegyek fel egy hipotetikus kérdést:

Adva van egy jól menő cég, ahol négy ember dolgozik: három férfi, és egy nagyon csinos, független nő… A férfiak közül az egyik a főnök, akié a rengeteg pénz, amit a vállalkozás termel, ő az irányítója a vállaltnak, és ő hozza a felelős döntéseket. A második férfi egy futár, aki bár nem keres túl jól, de egy született adonisz. Magas jóképű, akár Brad Pitt hasonmása lehetne…A harmadik meg a nővel egy szobában dolgozik, és iszonyúan kifinomult humora van. A nőt bármikor meg tudja nevettetni, és bármikor fel tudja vidítani…
A nő, nevezzük Gizinek, mindhárom pasinak tetszik.

A kérdés a következő: ki lesz az a férfi, aki megszerzi Gizit? A főnök, az adonisz, vagy a jófej srác?

Gondolkozz el ezen egy kicsit, majd olvass tovább!

Mystery és Darwin óta tudjuk, hogy az ősember korában az a férfi volt vonzó, aki a legnagyobb eséllyel tudta biztosítani az utódai túlélését: az a pasi, aki a legerősebb volt: elejtette a mamutot, elzavarta a medvét a barlang elől, és meg tudta védeni a nőt, aki a gyermekeit nevelte. Ebben a korban elég egyértelmű volt, hogy ki lesz az a pasi, akit a törzs női választani akarnak: a fizikailag legerősebb, legrátermettebb pasi volt a levonzóbb…
Ez a férfi irányította a családját, a többi hímet, a törzset, és a nő alárendelte magát az akaratának. Ha a nő nem engedelmeskedett neki –az erő korában járunk- akkor nyilván a fizikai erejét használta arra, hogy párját –párjait- jobb belátásra bírja.

Összegezve az a férfi gerjesztett magas érdeklődési szintet a nőben, aki kontrollálta a környezetét, és kontrollálta a nőt magát! A nőnek szüksége volt az erős férfira, hiszen nélküle a gyermekeinek nem sok esélye lett volna a túlélésre…(Ha a pasin nem tudta volna elzavarni a medvét, az a nőnek nem kicsit lett volna szopás...Csernus) A nők akarták az alfa hímet, ő pedig kiválasztotta közülük azt (azokat) aki(k) a legjobban megfeleltek számára.

Most pörgessük az óránkat előre pár millió évvel:

Ősmachonk felfedezi a tüzet, háborúkat vív, vallásokat alapít, civilizációt épít, majd farmerba vagy öltönybe bújik, feltalálja az autót, technikailag egyre fejlettebb szinte jut, végül feltalálja a legkellemesebb függőséget, az internetet…

Az érzelmeiről viszont ez alatt a pár millió év alatt igen keveset beszél, és bár eljut oda, hogy bármikor ki tud cserélni egy izzót a kocsijában, és bármikor le tud tölteni valamilyen torrent oldalról egy lopott cédét, kommunikáció terén nem túl sokat fejlődik a pár millió év alatt…

A nők ezalatt a rövid párszázmillió év alatt mást játszottak:

nem fárasztották magukat azzal, hogy komoly tudományos felfedezéseket tegyenek, vagy háborúkat vívjanak. Ők mást csináltak: amíg otthon főztek a vadászó férfiakra, és nevelték az utánpótlást egy érdekes tevékenységet folytattak: beszélgettek…

Ezzel egyre fejlettebb és fejlettebb kommunikációs készséget fejlesztettek ki… Amíg a férfi rájött, hogyan működik az elektromosság, és mi az indukció, addig a nő agya más irányba fejlődött: megtanult igen jól, és mély szinten kommunikálni, nem mellesleg ezzel hatalmas emberismeretre tett szert.

A nő kommunikációs rendszere bonyolultá, kifinomultá vált, így könnyedén képessé vált az egyszerűbb kommunikációs szinten működéső férfi finom manipulálására. ( "Egy igazi férfi biztos megcsinálná…de Te nem baj, hogy nem tudod drágám…" És te már viszed is le a szemetet…) A nők ilyen téren egyre okosabbak és okosabbak lettek, és szép lassan elérték, hogy szavazati jogot kapjanak, a társadalom már csúnyán néz arra a pasira, aki a női hisztit egy pofonnal akarná helyretenni, és elkezdtek rájönni, hogy a férfiak elég gyenge lények. (ebben amúgy tévednek: nem azok, csak olyan területeken jók, amit a nők nem ismernek…)

A végeredmény: a felállás az elmúlt évtizedekben végletesen megváltozott!

A helyzet odáig fajult, hogy a hatalom a nőé lett: az alfa nőstény – ő a szépség- kiválasztja a pasit, aki tetszik neki… Az alfa hímből egy kedves papucs lett. ( Csernusi megfogalmazással : puhapöcs) A helyét és szerepét átvette az alfa nőstény, aki a háttérből irányít…és választ…
Hogy ez jó-e vagy nem, vitaindító lehet, de ebbe most ne menjünk bele!

Abba menjünk bele, hogy mi nem változott az elmúl pár millió év alatt:

Ezek az ősi ösztönök!
A nő tudat alatt még mindig arra a férfira vágyik, aki el tudja zavarni a medvét a barlang elől, és aki kontrollálni tudja őt. Hiszen végül is ez az élet rendje!
Mivel ma már a férfiak nem verekednek meg egymással, hogy eldöntsék, ki az alfa hím, ezt a tesztfeladatot a nőnek kellett átvállalnia: tesztelnie kell a férfiakat, hogy eldöntse, ki az, aki tényleg alfa, aki kontrollt tud gyakorolni!

Ez a teszelés –melyen a férfiak nagy százaléka elbukik- természetesen nem tudatos! Ahogy a pasi sem tudatosan méri fel a hajszín-csípő-derékbőség arányt, hanem öszötnösen tudja, hogy a csini nő egészséges utódot tud létrehozni, úgy a nő is tudat alatt kezd vonzódni ahhoz a pasihoz, aki átmegy a tesztjein! DeAngelo mondása örök igazság: attraction isnt a choice: a vonzalon nem választás kérdése: az ösztönök szintjén dől el!

A női tesztek, az úgynevezett shit tesztek egyértelműen tudat alól jönnek a nőnél: nem tudják, hogy csinálják egyáltalán, nem tudják, hogy mire megy ki a játék, mégis minden olyan pasit tesztelnek, akik szóba jöhetnek, mint potenciális partner… Ezen tesztek neve a pua terminológiában SHIT TESZT…


Visszatérve az alapkérdésre:

Most már tudod, kit fog választani Gizi a cégnél?
Ki lesz vajon a vállalkozás területén az ősalfa modern kori megfelelője?

A gazadag főnök?
Vajon Ő az ősalfa modern kori megfelelője??? Mert ő a leader of the group?
Talán…De az is lehet, hogy a főnök elkapja a tekintetét, amikor Gizit dekoltázsát stíröli, és Gizi hirtelen felnéz…
(shit teszt)

Az adoniszi külsejű futár az izmos testével?

Talán…De lehet, hogy amikor Gizi megkérdezi tőle, hogy „Miért kéne Veled találkoznom, hiszen a főnök is randira hívott?” Akkor magyarázkodni/megfelelni kezd… „Mert nem a pénz számít…”) (shit teszt)

Vagy a humoros srác, aki jókedvre deríti?

Talán… De az is lehet, hogy a humoros srác zavarba jön, amikor a Gizi megkérdezi, hogy „ Jó nőnek tartasz?” és azt mondja „ Igen! A legszebbnek, akit ismerek” (shit teszt)


A lényeg:

A nő –az egyértelmű loosereken és alfákon kívül- nem tudja, ki az a férfi, aki kontrollt gyakorol…Ezért ki kell derítenie! Ennek az eszközei a tudat alól jövő shit tesztek… Ha a férfi alapból vonzó, akkor a nő elkezdi tesztelni…És ha a férfi jól felel meg a shit teszteken, akkor a nő lassan vonzódni fog hozzá/magas lesz az érdeklődési szinje. És ha az érdeklődési szintje magas, akkor NEM TUD nemet mondani a férfinak, ha az az azonosítóját kéri/randira hívja, vagy le akar feküdni vele! Hiszen a vonzalom nem választás kérdése, és szerencsére a nő – pár millió év ide vagy oda- még mindig engedelmeskedi az alfa férfinak…

Az online game különlegessége, hogy amíg fielden a shit tesztek kezelésén kívül sok minden számíthat: az akadályok (hátráltató barátnők viselkedése) , az amogok kezelése, a gyenge testbeszéded, a hangerőd, a nézésed addig online game elején a shitek kezelése, és a kontroll demonstrálásának a képessége lesz az, ami mindent eldönt.

Szerencsére ezt a társkeresőkön jelen lévő férfiak többsége (AFC) nem tudja, hogyan kell csinálni. Te viszont megtanulhatod azt a gondolkodásmódot és nyelvet, mely tökéletesen képessé tesz a kontroll demonstrálására, és a shitek felismerésére/kezelésére, ezáltal amellett, hogy kis gyakorlással kiemelkedő eredményességet fogsz elérni az online ismerkedésben, hatalmasat fogsz fejlődni az élő csajozásban is, ugyanis nem lesz olyan shit, amire ne vágnád rá a helyes választ!

 

Írta - szpeti

Szólj hozzá!

Címkék: kezdo pua vonzalomkeltes szpeti

A bejegyzés trackback címe:

https://csacsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr957007041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása