HTML

CSÁ CSAJOK!

sdsadasdasdasd

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Haveromat tanítom puaságra 1. (főleg kezdőknek)

2014.12.23. 17:37 Dirty Ho

Haverom érdeklődik a puaság iránt, és csütörtökre beszéltünk meg egy találkozót a strandon, ahol némi elméleti bemutatót tartok neki, elmesélem, mi hogy van (gondolja ő), de már a mélyvízbe is akarom dobni.

Nem, nem a nagymedencére gondolok, a game-re. Ennek érdekében a hátralevő napokon küldök neki egy-egy leckét, hogy mire oda kerül a sor, értse, miért így működnek a dolgok.

Egy rövid leckének indult, de mire végeztem, rájöttem, hogy ezt a fórumra is feldobhatom külön cikként, ezért íme vala. Főleg a kezdőknek ajánlom, mert akinek szól, kezdő, de talán a többiek is tanulnak belőle valamit, vagy ismétlésként lesz hasznos.

Valószínű néhány idetartozó dolgot kihagytam belőle, de igazából ez egy minél hamarabb összecsapott levél, nem volt időm jegyzeteket vagy ebookokat olvasgatni, így csak ami eszembe jutott, azt írtam le.



A mai nap témája az alapdolgok, amiket tudnod kell már a megnyitás előtt.

************* A *************

A PUAság nem olyan, mint egy kód a játékokban. A látszat ellenére nem csak annyi a dolgod, hogy megtanuld a technikákat, és győzd potenciával a csajokat.

Itt te vagy az áru, és meg kell győznöd a csajokat, hogy értékes vagy, érdemes téged választaniuk, a többi ezer jelentkező helyett, ez pedig többnyire két dolgot jelent:

1. Legyél tényleg értékes, érezd jól magad a bőrödben, szeresd magad, és mindenekfelett tudj pozitív értékeket adni annak, aki veled van (kellemes élmények, jó érzések, stb). Ez hosszabb munka, de ez igazából nem a csajok felszedésért van, hanem érted. Elsősorban te jársz jól, ha építed az életed.

Mystery idézete: "It isn't about picking up women, it's about building a life." (Ez nem a nők felszedéséről szól, hanem az életed építéséről)

2. A másik fontos dolgot, hogy tudd is kommunikálni, hogy értékes vagy. Hisz mit ér a minőségi cucc, ha újságpapírba van burkolva, senki sem veszi meg.

Ide tartozik az, hogy megtanuld szubkommunikálni az értékeidet, azaz úgy utalni rájuk, hogy az csak sokadrendű legyen a mondandódban. Így a csaj ugyanúgy megtudja, hogy megvan az adott értéked, mégsem nagyképűen mondtad el, épphogycsak megemlítetted.


Mikor odamész a csoporthoz (angolul sethez), mihamarabb be kell mutatnod az értékeidet, hogy elsőnek kíváncsiságot, majd vonzalmat kelts a csajokban, főleg abban, akit a célpontodnak (angolul targetnek) választasz. Azért írom mégegyszer, hogy elsőnek kíváncsiságot, mert ezt sokan elfelejtik.

************* B *************

Most egy kis pszichológia: az embereknek egy olyan tulajdonságáról beszélek, amit szerintem az emberek 99%-a, és még a PUÁk nagy része sem vesz figyelembe, amikor másik emberrel beszél. Ez a tulajonság az, hogy mindenki rendelkezik egy ösztönös és egy tudatos résszel.

Az "ösztönös én"-t az ember fejlődése alatt kialakult többezer éves ösztönök vezetik. Ezeknek többnyire a túléléssel és az átörökítéssel (szaporodással) kapcsolatosak.

A "tudatos én" az utóbbi nemistomhányszáz vagy ezer évben kialakult rész, ami gondolkodik, racionalizál, érvel, és azt hiszi, hogy ő irányít.

Amikor látod, hogy síró gyerekkel kiabál az anyja, vagy a srác próbálja meggyőzni a csajt, hogy milyen jó is lenne nekik, ha lefeküdnének, annak vagy a szemtanúja, amikor valaki a másik tudatos részét igyekszik meggyőzni, holott abban a helyzetben az ösztönös résznél van a kulcs.

Csajozásban ez mégfontosabb, mert az a vonzalomkeltés alapja, hogy hatni tudj a nő ösztönös énjére. Ész érvekkel meg tudsz győzni egy csajt, hogy feküdjön le veled? Nem hiszem. Mindenki így kelt vonzalmat, a nő benned, benned a nő, a PUA, és a natural is (az, aki úgy nőtt fel, hogy magától tanult meg vonzalmat kelteni, csajozni).

************* C *************

Az értékeket, amiket szubkommunikálnod kell, nem hasraütésszerűen találtam ki, ezek többsége az evolúciós pszichológián alapul, és a nők ösztönös énjére hatnak, mert felébresztik azokat az érzéseket, amikkel az emberek a tudatos elme kialakulása előtt keltettek vonzalmat. (érdemes felidézni, az ösztönös elme sokkal-sokkal idősebb, mint a tudatos)

Ezek az értékek pedig:

- más nők is kiválasztottak, szeretik a társaságod (angolul preselected) - ha más nők is szeretnek veled lenni, az azt jelenti, hogy értékes vagy, mivel ők már felismerték az értékeidet, és ezért vannak veled. Példának gondolj arra, hogy más, ha látsz a buliban egy srácot egyedül táncolni, és más, ha a srác körül tíz lány táncol vidáman.

- mivel hozzá vagy szokva, hogy nők vannak körülötted, nem vagy rájuk szorulva

- törzsfőnök vagy - régen a törzsek vezetői voltak a legrangosabbak, a nőknek a törzsfőnökkel volt érdemes lefeküdniük, mert így utóduk felnevelése biztosabb volt, ráadásul mivel a törzsfőnök a törzs legerősebb (... legokosabb, stb) embere volt, ezért a jó génállomány is biztosítva volt.

- képes vagy irányítani a csoportodat, haverjaidat, törzsedet - ez a törzsfőnökhöz tartozik

- képes vagy megvédeni azokat, akik közel állnak hozzád - szintén törzsfőnök karakterisztika

- könnyen megszeretteted magad egy új társaságban, haverkodsz, sok ismerősöd van - ez szintén a törzsfőnökök jellemzője, ráadásul, ha sok haverod van, akkor érvényesül a preselection, és akár a vezetőképesség is. Emellett a szociális képességeid fejlettek.. hova magyarázzam, nagyon jó, ha megtanulsz új társaságokba behaverkodni.

- van humorod - ez szerintem nem evolúciós pszichológia, de azt mutatja, hogy jó a személyiséged

- érdekes, izgalmas az életed - ezzel kitűnsz a tömegből, mert sok srácnak elég uncsi az élete

Ezek az értékek, amikről beszéltem, mind egy-egy vonzalmi kapcsoló. Úgy kell elképzelni, mintha a nők rendelkeznének egy kapcsolótáblával, és minél több kapcsolót kattintasz fel (azzal, hogy megvan a megfelelő értéked), annál fényesebben izzik az izzó, tehát annál jobban vonzódnak hozzád.

************* D *************

Hogyan szubkommunikáld az értékeidet? Tulajdonképpen azzal, hogy elmondtam a vonzalmi kapcsolókat, és azt, hogy szubkommunikálni kell őket, szinte mindent elmondtam, de kifejtem, hogy teljesen érthető legyen.

Amikor beszélsz, egy halom szöveget tolsz ki a szádon, amire többnyire nem figyelsz, csak mondod, ami eszedbe jut. Mi lenne, ha szándékosan úgy fogalmaznád meg, hogy azokban egy apró utalás legyen az értékeidre.

Mondok példákat:

Nem azt mondod, hogy a plázában nézelődtél az ismerőseiddel, hanem azt, hogy a plázában nézelődtél Katával meg Julcsival. (csajokkal lógsz)

Nem azt mondod, hogy jó volt a nyaralás, hanem elmeséled, hogy milyen hülyeségekre vetted rá a haverjaidat, meg hogy milyen jól szórakoztatok, amikor megjelent ott pár csaj, mittudomén, el akarták kérni a számod, te meg nem tudtad levakarni őket. (élvezetes életed van, vezeted a srácokat, kiválasztanak a csajok, nem vagy rájuk szorulva)

És így tovább, és így tovább. Persze ezek most légből kapott példák, de ha megpróbálod, könnyen találhatsz olyan dolgokat, amikkel ki tudod hangsúlyozni az értékeket. 

Vonzalmi kapcsolókat azzal is fel tudsz kapcsolni, hogy egy hosszú beszélgetés során megmutatkozik, milyen jól értesz a csajokhoz, mennyi mindent tudsz arról, hogyan kell velük bánni. Ebből a hallgató arra következtet, hogy baromi sok csajt ismersz, ha ennyit tudsz róluk.

Továbbá néhány dolog: egy táskából kilógó ördögbot is értéket demonstrál (érdekes hobbi, érdekes élet), a jó szociális képességek is (sok ismerősöd van, könnyen teremtesz kapcsolatokat), a barátnőiddel mész le bulizni (csajokkal lógsz), stb.

Mint mondtam, ha ismered a vonzalmi kapcsolókat, már könnyebben fel tudod őket kapcsolgatni magadtól.

************* *************

 

Írta Memphis - http://forum.radaralatt.com/viewtopic.php?f=10&t=680

Szólj hozzá!

Címkék: elso memphis kezdo pua

A bejegyzés trackback címe:

https://csacsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr227007025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása