HTML

CSÁ CSAJOK!

sdsadasdasdasd

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A 3M módszer rövid összefoglalása és felturbózása

2014.12.23. 17:53 Dirty Ho

Mivel amúgy is arogáns fasznak hisztek, ezért senki nem sértődhet meg, ha beleírok Mystery módszerébe:

A1-Attraction (vonzalomkeltés) 1:
Az ember odamegy a nőhöz/csoporthoz és megkezdi a társalgást.
Egy jó megnyitás 4 elemből áll:
* Vond magadra a figyelmüket “hey lányok/srácok”. A megnyitást kísérje egy kino (érintés) PL . Megkopogtatod, megérinted a vállát vagy a karját. A megnyitást címezd az egész csoportnak ,
* FTC .‘Hamis időkorlát’
* Horog kérdés pl: “ki hazudik többet a férfiak vagy a nők?" ,
* Háttértörténet, ami valóságossá teszi a megnyitást és okot, magyarázatot ad arra, hogy miért is kérdezte ezt tőlük . (ezt sokan elfelejtik)

A megnyitás akkor jó, ha kíváncsiságot gerjeszt a csoportban vagy a célszemélyben. Ez adódhat magából a kérdésből vagy kijelentésből, de származhat a pusztán a magabiztos fellépésedből is.

A beszéd közben folyamatosan kinozd (és ne kínozd b-( ) a lányt. Ezzel fenntartod az érdeklődését és haladsz szépen az eszkalációs létrán

A hamis időkorlát teljesen kiment a divatból. Én pl sose használtam. A lényegét tekintve itt semmi másról nincs szó, mint a függetlenség demonstrálásáról, arról hogy a lány úgy érezze, te bármikor odébb állhatsz. A setnek kelljen küzdenie azért, hogy maradj és nem pedig fordítva.

A nyitásnál célszerű értéket demonstrálni, ez adódhat sok mindenből, akit érdekel, annak szívesen leírom. 
Nagyon sokan elfelejtik, hogy érdemes kerettörténetet adni a megnyitásnak, hogy ne csak úgy a levegőben lógjon.

A fenti okosságok nyomán személy szerint azt fogom tesztelni, hogy direkt nyitásnál ezt hogyan érdemes kommunikálni. Pl.:
"Szia. Épp a barátaimat keresem (hamis időkorlát), de megláttalak és ide kellet jönnöm, mert annyira szexinek látlak, hogy tudnom kell mennyire vagy jófej (ez a keret, a háttértörténet). Én vagyok a Destani, te kivagy?(ez volt a nyitás). Kézfogás, puszi. (megvan a kino). "


A2-Attraction (vonzalomkeltés) 2:
Áttérés a vonzalomkeltő anyagokra
pl:. cold reading , szerepjáték, felvetések, feltételezése , Kérdés feltevések állításokkal , DHV történetek, a történeteknek a preselectiont, céltudatosságot és függetlenséget kell szubkommunikálniuk, Cocky & Funny ( C&F .). Szemléletesen bemutatni egy magas értékszintet ( Higher Value demonstrációja .) Miközben közömbösséget mutatsz a target felé, eszközeid: NEG, IOD.
Ezzel növeled a nő érdeklődését a benned lévő hím iránt.

Tipp:(Az ideális az, ha legalább 3 történetet mondasz el, amik többszörösen össze vannak fűzve. Hasznos lehet az is, ha egyszerre több szálon indítasz el beszélgetést)

* Valami , aznap este vagy napközben történt pl: pisilő kutya , örült kölykök, harcoló macskák, Biszex - bérgyilkos, stb
* A fő DHV történet .( Jedi J-dog történet , Zenekarban játszom stb ).
* Egy történet a múltból ( legalább 7 éves )

Ennek az az elmélete, hogy amikor elmesélsz 3 történetet, amik nagy időtartamot ölelnek fel, akkor a target úgy érzi, hogy már régóta ismer téged és pozitívabban fog rád gondolni, mint ha csak egy átlagos pasi lennél a sok közül.

A lényeg, hogy a történetek megfelelő értékeket kommunikáljanak rólad. Használj sok érzelmi kifejezést. Sose feledd, a nő tényekről bárkivel tud beszélgetni érzésekről nagyon kevés emberrel.

Ne akarj pozitív érzéseket kiváltani. Beszéljetek minél szélesebb érzelmi skálán, annál jobban fogja érezni magát a nő.

Fontos a hangsúly. Majdnem mindegy mit mondasz, ha a megfelelő hangsúllyal mondod. Legyen lassú és búgó a beszéded. Begyakorlásához egyszerűen mond el hangosan a csiga biga gyerek ki mondókát úgy, hogy vigyél bele maximális szexuális töltést. Csináld úgy, mintha igazából azt mondanád a lánynak, hogy mi mindent művelnél vele az ágyban.

Ne felejsd el, hogy itt mindenképpen cikizned, ugratnod kell a lányt és mindenképpen tudnod kell, hogy TE VAGY A FŐNYEREMÉNY.


A3-Kvalifikáció:
Kérdéseket teszel fel neki, amik arra késztetik, hogy érdekesebbnek tűnjön számodra..
Saját magát kvalifikálja neked .
Válaszul megjutalmazod őt IOI -al (érdeklődési jelekkel)

Ennek az az elmélete, hogy amíg nem mutattál a lány világában értéket, addig nem kezdi el kvalifikálni magát. 
A kvalifikáció azt jelenti, hogy jobbnak, szebbnek akarja feltüntetni magát, mint amilyen. Lényegében itt már meg akar felelni neked.

Fontos, ezért jutalmazni kell őt. Ha túlkeménykeded a dolgok akkor buktad a lányt.

Direkt nyitás esetén, a középső fázis szinte egyszerre történik a nyitással. Tökös gyerek voltál, aki domináns testbeszéddel ment oda a lányhoz. Széles mosollyal, mert barátságos vagy. A beszéded tiszta, nem kapkodós és lehengerlő. A megjelenésed ápolt és magabiztos, már attól különlegesnek érzi magát a lány, hogy hozzá mentél oda.

Amíg mész hozzá, addig végig tartod a szemkontaktust vele. A nyitásod lassú és erotikával fűszerezett. A kinod diszkrét, de szexuálisan stimulál.

És bumm...máris ebben a fázisban vagy. Ha a fentiek nem teljesülnek a csaj nem fogja kvalifikálni magát, mert még ő a főnyeremény. Ebben az esetben 2 lépést vissza és új nyitás + mehet az értéked verbális felépítése és az újra kvalifikáció.


C1-Komfort
Beszélgetés, komfort, összhangtól az összetartozás felé. Ebben a fázisban kell a helyszínváltás, amikor átmentek egyik helyről a másikra vagy mikró váltás, amikor csak arrébb húzod, ezzel el is juttok a C2 fázisba.

Ebben a fázisban a shit tesztek sok esetben már nem shit tesztek. Itt a lány tudatos felére kell hatnod. Meg kell teremteni az összetartozás érzését, azt hogy milyen sok közös pont van bennetek. 
Tudnia kell a lánynak, hogy független vagy és vannak céljaid, preselected vagy és bármikor képes vagy felállni és elsétálni.

Ez a rész már nem a kapcsolók kapcsolgatásáról szól, sokkal inkább a tudatos rész meggyőzéséről, hogy te vagy az alfa vagy másképpen a törzsfőnök.


C2 be úgy is el lehet jutni, ha időhidat építesz. Időhídnak nevezzük, amikor személyes információt cseréltek pl: telefonszám, iwiw, mail stb., hogy egy későbbi alkalommal folytatni tudjátok a komfort építést.

Hagyományos értelemben ez a zárás. Ha nem mentél végig a fenti folyamatokon, akkor valószínűleg hiába adta meg az elérhetőségét, ha valódi is, akkor sem remélhetsz gyors sikert. Célszerű újra végigmenni a vonzalmi lépcsőkön vagy online vagy phone game alkalmával. 


C2-Komfort
Összetartozás érzete az idő múlásával, helyszínváltásokkal, egyéb kommunikációkkal. Ilyen lehet, amikor átsétáltok egy másik helyszínre pl.: egy csendesebb kávézó, teázó, egy vacsora az étteremben vagy egyéb más helyszín akár egy másik nap. Köznyelvben talán randi.
A C2 fázist addig ismételed, amíg nem építettél akkora komfortot, hogy áttérhess a C3 ra.

Mondjuk ez a day2. Itt igazából nem azt kell csinálnod, hogy nem mutatod ki a szexualitásodat a lány felé, hanem azt, hogy megteremted az a légkört, amiben a lány biztonságban és kényelmesen érzi magát.

Verbálisan erősen kommunikálod azt, hogy te férfi vagy és mint ilyen vannak vágyaid. A lányt egy kívánatos és szenvedélyes tüneménynek tartod és alig várod, hogy szabadjára engedd a benned lakozó ősmacsót. Azonban fizikailag uralkodsz magadon.
Ez egyfajta push-pull.

A szexuális kommunikációt célszerű cold reading -vel bevezetni. Ha már látod, hogy a lány készen van az intimitás következő fokára, akkor léphetsz a következő fázisba. Ha az első randin nem is csókolod meg, a másodikon már szinte kötelező. A legjobb mégis az, ha azt éred el, hogy a nő másszon rád.
Ennek az a módja, hogy akkora hiányt támasztasz benne a fizikai érintésre, hogy nem bírja már tovább...


C3-komfort
Intimitás - négyszemközti szexuális beszélgetés, enyhe szexuális érintések, ölelgetések (de nem szex). Már közel vagytok a csábítás helyszínéhez. Jellegzetesen az ő vagy a te lakásodon zajlik pl: a nappaliban vagy a konyhában. Ide tartozik minden olyan dolog ami a csábításhoz vezet.

Én nem szedném ennyire külön a komfortot. Itt lányegében eljutottatok abba a fázisba, amikor már smároltok szenvedélyesen. megvan a többszöri találkozás és ketyeg az a bizonyos 7 óra, amit együtt töltötök.

S1 - szex helyszín
Előjáték - Fizikai és szellemi párkapcsolat kezdete (az előjáték sem csak fizikai ideális esetben).
Tipikusan a szex helyszínén történik: hálószoba, kanapé, gellért hegy :P

Felment veled a lakásra és elkezdődik az előjáték. Erről van egy dunagátnyi irodalom. 

Van úgy, hogy ideáig eljutni nem több, mint 30 perc. Sok esetben ez csak szex lesz, de sok esetben kapcsolat is. Igazából ez a te döntésed, mert a lány úgy is racionalizálni fog és ha jó volt a szex, akkor nem azt fogja gondolni, hogy mekkora kurva, hanem azt, hogy biztos te vagy az igazi. Ha jól építed a komfortot (vagyis meggyőzöd a tudatos ént), akkor bármi lehet belőle.

Ha hamar jutottál el erre a pontra, akkor a következő lépésben fogod találni magad. Kivéve, ha a lány gátlásait maximálisan feloldottad és/vagy a vágyát az ösztönét az egekig tornáztad.


S2 -LMR (Last Minute Resistance) UPE - Utolsó Pillanati Ellenállás
az a helyzet, amikor a lány az utolsó Pillanatban mégse akar veled lefeküdni, mert valami visszatartja ettől. Ebben a fázisban ezt kell elkerülnöd.
Erre a következő módszereid vannak:

* Elég mély komfortot építesz, ha kell 8-12 órát.
* Szexuális feszültséget építesz, minél nagyobb annál jobb
* Domináns maradsz és a nadrágjával együtt az utolsó ellenállási pontot a bugyiját is lehúzod

A legtöbb módszer arra szól, hogy mit tudsz tenni ennek a lépésnek a megelőzésére. 
Ha benne találod magad, akkor több eszköz kell, mint a dominancia. Nekem pl nem jött be, mert nagyon vékony határt éreztem a dominancia és az erőszak között. Függetlenül attól, hogy a lány az ujjamban a nyögései pedig fülemben.

Ilyenkor a legjobb választás a push-pull. Szüntesd meg az intim helyzetet. Kapjon a lány egy nagy pusht. Fújd el a gyertyát, kapcsold fel a villanyt, ülj le számítógépezni.
A lényeg, hogy ne sértődésnek tűnjön, hanem mond azt a lánynak, hogy ok, te megérted.
Agyfaszt fog kap. Az előbb még minden olyan kellemes volt és most hirtelen azt kérte legyen vége és vége lett...de hiszen ő nem is ezt akarta. :(( 


S3-A szex
Ezt nem magyarázom túl. Kérdezd meg a szüleidet.
Leginkább egy videojátékra tudom hasonlítani, éld meg így. Ne vedd komolyan a szexet, hiszen az csak egy játék, ennek megfelelően legyél játékos ;)

Ha minden szinten jól végigcsináltál, akkor eljuthatsz a játék végére, ahol vár rád a jutalom és a boldogság érzése. Persze legyen lelki is, ne csak testi. :dst:rambo: 

:dst:bravo:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csacsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr377007083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása