HTML

CSÁ CSAJOK!

sdsadasdasdasd

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Ex visszahódítása faszság

2014.12.23. 18:13 Dirty Ho

Szakítási elmélet! 
(Mit miért? Mit miért ne?)


Mostanában részem volt egy szakításban bár nem elszenvedőként, csak egy közeli ismerőseim szakítása után akartam segíteni, hogy összejöjjenek újra. Persze nem hallgatott rám így elbaszta. Gondoltam írok egy esettanulmányt jobban kifejtve a témát!

Első körben a kapcsolat az értékekről szól. Mikor elkezdesz valakivel járni az nagy részben azért lehetséges, mert nagyobb értéket képviselsz, mint Ő! Több az ismerősöd, szeretnek az emberek, érdekes az életed és így tovább. Lehetne még sorolni a lehetőségeket bármeddig. Azonban kapcsolat során változhatnak ezek a szintek. A nő akkor szokott szakítani veled, mikor már needy leszel és alacsonyabb értéket képviselsz. Ilyenkor már nem tekint Férfinak!!!

Ebben a helyzetben neked már alacsonyabb az értéked. Innentől kezdve minden rajtad áll! Ha akarod újra fölé kerekedhetsz vagy csak egyre mélyebbre és mélyebbre zuhanhatsz!

Szakítás pillanata:

Mit ne tegyél: Elkezdeni sírni és könyörögni sosem jó megközelítés több szempontból is! Elsőként azért, mert ha vissza is megy hozzád, akkor is úgy érzi, hogy csak sajnálatból/szánalomból van veled. Már sosem lesz ugyanolyan a kapcsolat. Másod sorban azért sem jó, mert ahogy már írtam itt minden az értékekről szól! Szakított, mert már nem tekint Férfinak pontosan azért, mert needy lettél! Mikor elkezdesz könyörögni és sírni megerősíted abban, hogy jól döntött és ezzel párhuzamosan tovább csökkented a saját értékedet!

Mit tegyél: Fogadd el. Beszélgess vele, de ne kérdezgesd. ha nem akar ne beszélgess csak fogadd el. Egy frappáns és igazán elegáns megoldás, amit jómagam is szoktam csinálni, hogy ezt mondom: "Örülök, hogy nem nekem kellett kimondanom...már egy ideje ezen gondolkoztam." A csaj egyből elgondolkodik az értékek szintjein. mindig a szakító félnek van nagyobb értéke. Ő azt várta, hogy nem fogadod el, hanem zaklatod. Ehelyett te megfordítod a keretet és elmondod, hogy már te is szakítani akartál és ezt az egészet tökéletesen elfogadod. Növeled az értéked és ezzel együtt magzavarod az alap keretet.

Mikor fog szakítani? Általában a beszélnünk kell kettőnkről résznél jönnek ezek a szövegek! Fogadd el és készülj rá, hogy tedd, amit tenned kell!

Szakítás utáni első hét:
Túl vagy a szakítás pillanatán és nagyon jól reagáltad le. Nőtt az értéked és megzavartad a keretet is ezzel együtt a Nőt is. Azonban a Nők makacsak. Szeretnék azt hinni, hogy jól döntöttek ezért nem változtatják meg a véleményüket csak azért, mert jól reagáltad le a szakítás tényét. Mielőtt erre kitérnék jó ha tudod. ha szakítanak veled valamit elbasztál! Mérlegelj és elemezd a helyzetet. Tudd mi volt a probléma és írd le, hogy hogyan változtathatnál ezen. (Ha nem is akarsz járni vele megint akkor sem árt, ha javítod a problémás területet!)

Mit ne tegyél: Sok mindent, de egy szóval élve ne legyél needy! Itt sok mindent jelent az, hogy needy vagy.
Az egyik verzió, hogy virágokat küldesz, smsekkel bombázod, szerelmes zenéket linkelsz a üzenőfalára, otthon zaklatod és folyton a barátainak illetve barátnőinek panaszkodsz. Ezzel belesel a Zaklató kategóriába, aki nem ad elég teret a Nőnek így az egyre jobban megundorodik tőle!
Másik verzió, hogy nyilvánosan írogatsz más lányoknak, kiírod az üzenőfaladra a tegnap esti bulin kit dugtál meg meg mennyire bebasztál. Ez a Szánalmas kategória. Vele azért nem fognak újra összejönni, mert szánalmas amit csinál és a Nők nem szeretik ha a pasijuk szánalmas több okból is. Én sem mutatkoznék olyan Nővel, akiről mindenkinek az a véleménye, hogy szánalmas!
Harmadik eset, hogy lehordod mindennek mindenki előtt és a barátnőire mozdulsz rá. Ez a Pöcs kategória. Egy bunkó fasz vagy lejáratod őt és meg akarod dugni a legjobb barátnőjét...szerinted mi lesz a véleménye neki vagy akárki másnak? Lejáratod saját magad.
Negyedik és egyben utolsó eset, hogy hirtelen meg akarod valósítani az összes álmát és mindent megtennél érte, hogy megváltozz és ezt neki is elmondod folyton folyvást. Meg akarod hívni egy utazásra vagy bármi másra. Ezzel beleesel a Gyógyegér kategóriába. Meg akarod venni a Nő szerelmét? Vedd észre magadat! A szerelem nem alku tárgya!

Mit tegyél: Éld az életedet! Ismerkedj csajokkal, de tartsd észben, hogy te egy Férfi vagy! Egy Férfi nem dicsekedik a nőkkel...beszélget velük és elmondja, hogy mi volt, de csak a bizalmasainak. Neten is lehet lazán flörtölni képeknél néha, de legfőképp inkább csak személyesen vagy chaten! Mozdulj ki! Menj el sportolni vagy kirándulni a haverokkal esetleg bulizni vagy bármit csinálni! De ne írj kis beszámolót facebookra illetve egyéb helyekre! Az életed ne legyen nyitott könyv mindenki számára! Összességében a leghatásosabb, amit tehetsz, hogy érezd jól magad és legyenek tartalmasak a napjaid (sport,buli,haverok,kirándulás,munka stb.). Ha jól érzed magad, akkor azt kommunikálod, hogy te jól elvagy nélküle is. A Nőt márpedig ez nagyon is érdekelni fogja még ha nem is mutatja. Azt hitte, hogy alacsonyabb az értéked és most, hogy vége mi is a helyzet? Jól érzed magadat Ő meg egyfolytában veled foglalkozik és visszahallja, hogy milyen jól érzed magadat! Ezzel tovább nő az értéked!

Szakítás első hete utáni időszak:
Tegyük fel, hogy a szakítás pillanatában tökéletesen reagáltál, majd elemezted magadnak otthon a dolgokat. Rájöttél mi a probléma és, hogy hogyan tudod azt kijavítani. Majd az első héten mindent tökéletesen csináltál. Megpróbáltad jól érezni magadat és aktívan teltek a napjaid nem pedig az internet előtt ültél egész álló héten! Ha eddig nem írt rád valahol, akkor ezen a héten te megteheted, de adok pár tanácsot, amiket jobb ha megfogadsz!

Mit ne tegyél: Ne legyél needy! Ha rád ír ne gyengülj el. Tesztelni fog, hogy te most csak mutatod, hogy minden rendben van vagy tényleg minden rendben. Hogyan bukhatsz el a teszten? Szerelmi vallomások, szerelmes zenék, folytonos zaklatások szóval szinte minden, amit az előző pontban leírtam!

Mit tegyél: Változtass! Tudod mi a hiba dolgozz rajta! Javíts fel magadat, de a változásnak kell látszatja lennie. muszáj új dolgokat kipróbálni, hogy lássa megváltoztál és jól érzed magadat! Ez első körben legyen pár új ruha, egy új frizura szóval külsőségek. tudod mi tetszik neki így nagyjából maradj ezen a kereten belül! Próbálj ki új dolgokat! Járj el kondiba vagy mássz falat vagy bármilyen sportot, amit eddig még nem tettél meg. Mikor rád ír vagy te rá írsz az első hét után, akkor fejtsd ki a dolgot, hogy eljársz kondizni meg falat mászni tegnap voltál vásárolni meg volt egy pár buli a héten is. mutasd meg neki, hogy változtál és, hogy jól érzed magadat! Beszélgess vele őszintén is, ha úgy hozza a helyzet, de te ne hozd fel sosem a komolyabb témákat. Mutass felé érdektelenséget nagyjából. Kérdezd meg mizu vele, de ne legyen interjú vagy kihallgatás. Már nem vagytok egymás életének részei pontosan ezért érdeklődhetsz felé, de nem kell ráírkálnod folyton vagy kihallgatnod, hogy kivel, mikor és mit csinált. komolyabb témáknál is legyél őszintébb. Egy Férfi felvállalja az érzéseit! Nekem már volt ilyen beszélgetésem:" Igen! Valóban Szeretlek még hiszen nemrég ért véget a kapcsolatunk, de már vége van, az időt nem tudom visszaforgatni így inkább változtatok a hibáimon és élem tovább az életem!" Ebből az egy mondatból látja, hogy valóban szereted még ugyanakkor már túlléptél a szakításon és éled tovább az életed Nélküle! Ez nagyon növeli az értékedet vele szemben. A legjobb ha ő ír rád vagy ha véletlen találkoztok, de úgy 2 hét elteltével már te is ráírhatsz! Azonban ha még nem változtattál az életeden, akkor ne írj rá! Így is növelheted az értékedet ha aktív életet élsz és elvagy nélküle is, de az igazi hatást az fogja kiváltani ha már tényleg változtál is!


Összességében ugyanazt tudom mondani. Ez egy játék, ahol te vesztett helyzetből indulsz kevesebb értékkel, de egyszerű dolgokat illetve alapelveket követve könnyen fordíthatsz ezen és elérheted, hogy neked legyen a nagyobb értéked kettőtök között. Ezáltal nagyobb eséllyel gémelheted le újra az excsajodat!

Egy utolsó hozzászólás vagyis tanács! A második hét után szervezz meg a haverokkal egy programot. Valamit, amit ő imád, de te vele sosem tettél meg. Mondjuk szeret jég korizni, de te nem voltál sosem. Most szervezd meg a haverokkal majd, mikor beszélsz vele a második hét után ejts el róla pár szót, hogy mentek ismerősökkel ha van kedve csatlakozzon. Ez tökéletesen megmutatja, hogy te megváltoztál. Ha eljön akkor személyesen is látja mindazt, amit eddig leírtam(jól érzed magad,változtál, nagyobb az értéked). Ha nem jön az sem baj. Vigyél fényképezőt csináljatok pár poén képet és utána töltsd fel ezeket. Így is látja, hogy változtál és jó fej voltál...te elhívtad attól, hogy nem jött még te elmentél és jól érezted magadat.

Ez egy nagyon erős technika. Ez az úgymond aduász. Ha kijátszod és elsőre nem jön el szervezz megint valami újat egy két hét múlva, majd megint hívd el. Másodjára 99% hogy eljön, ha eddig mindent jól csináltál! Egyből egy spontán randi társaságban ahol akár gémelheted is, de a lényeg, hogy érezd jól magad hidd el ezek után már ő fog keresni és ha elhívod fagyizni vagy valahova egy spontán randira igent fog mondani!

Bárhogy is legyen, ha véletlen minden hibát elkövettél és már nem is akar sem látni sem beszélni veled még akkor is visszaszerezheted, ha tényleg akarod. Hosszabb folyamat az biztos és nehezebb is valamivel, de nincsen lehetetlen! Ha kitartó vagy és van egy jó terved a jövőre nézve, akkor idővel úgyis vissza tudod szerezni, de előtte meg kell tanulnod elengedni és nélküle építeni plusz élni az életedet!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csacsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr907007139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása