HTML

CSÁ CSAJOK!

sdsadasdasdasd

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Sexual Talk

2014.12.23. 17:49 Dirty Ho

Íme egy kis segítség Sexual Talk témaköréhez. Ezeket az érzéseket tökéletesen lehet használni szexuális felizgatáshoz is!!

Ezt most találtam egy nagyon jó oldalon. A forrást ne is kérjétek. Aki ügyes megtalálja.
Ez egy nagyon jó alap a szexuális felizgatás témakörhöz:

Mit érez a nő, amikor kielégül?

A kérdőív a továbbiakban az orgazmus élményét vizsgálja. 14 lehetséges testi és lelki jellemzőt sorol fel, s előbb azt kérdezi: milyen gyakran érzi azokat a kérdezett, aztán pedig, hogy milyen erősen szokta érezni ezeket. Vegyük sorra:

1. „Egyre jobban kimelegszem” .. ezt 36% mindig, 47% pedig többnyire érzi, mégpedig 60%-uk erősen.

2. „Gyorsabban és érezhetőbben dobog a szivem” -- itt hasonló az arány az előzőhöz, bár egy kicsit magasabb

3. „Mellbimbóim kidomborodnak, érzékenyebbé válnak” -- ezt a kérdezettek háromnegyede mindig vagy többnyire érzi, de csak alig fele részüknél jelentkezik erősen. A mellek érzékenysége különben is teljesen egyéni.

4. „Légzésem megváltozik (hangosabb, gyorsabb vagy lassúbb lesz)” -- ennek előfordulása megint a túlnyomó többségre jellemző, éspedig elég erőteljesen.

5. „A feszültség fokozódik, majd hirtelen feloldódik (valami megjött, kész)” -- ezt ugyancsak a kérdezettek kb. 90%-a érzi mindig vagy többnyire, természetesen erősen. Minden jel szerint az orgazmus egyik fő mozzanatáról van szó.

6. „Kiver a verejték”.-- már sokkal kevesebb nő; jó egyharmaduk érez ilyet mindig vagy többnyire, s azok is gyengén.

7. „Hüvelyizmaim akaratlanul, többször összehúzódnak” -- ez szintén az orgazmus egyik legfőbb jellemzője: 86% érzi mindig vagy többnyire, bár csak 72% érzi erősen, a többiek gyengén. (Persze laboratóriumi vizsgálatokból tudjuk, hogy annál is előfordul, aki nem érzi.)

8. „Egész testem remeg (főleg a karjaim és lábaim)” -- ez a tünet kevésbé általános, a kérdezettek alig fele érzi mindig vagy többnyire, s még kevesebben vannak (36%), akiknél erősen jelentkezik.

9. „Érzem a mirigyváladék mozgását a nemi szervben” -- a megkérdezettek egyharmada ritán, több mint egyharmada gyakran, de ők sem mind érzik erősen. A kérdőívből nem világos, hogy itt a nő saját mirigyváladékának mozgásáról van-e szó (hüvelyváladék illetve női magömlés), vagy a férfi magömlésének érzékeléséről.

10. „Szédülést, lebegést vagy zuhanásfélét érzek” -- itt már a kifejezetten lelki élmények következnek. Ám ebben a tapasztalatok ugyanúgy megoszlanak, mint az előző kérdésben: egyharmaduk sohasem érez ilyet, a többiak bagyobbik fele viszont gyakran és elég erősen. Egységesebb a megítélése az alábbiaknak:

11. „Agyam kikapcsol, tudatom beszűkül, a környezet háttérbe szorul” -- kb. háromnegyed részük csaknem mindig vagy többnyire érez ilyet, éspedig erősen. Ez tehát az orgazmus fontos, lelki jellemzője.

12. „Különös hangok, sóhajok és nyögések, sikolyok és kéjre utaló szavak törnek ki belőlem” -- ezt kb. háromnegyed részük tapasztalja igen gyakran, de csak a kérdezettek felénél jelentkezik erősen, egyharmaduknál gyengén. (Más kérdés, hogy ki, mit érez erősnek, s egyáltalán észreveszi-e, milyen hangokat ad ki. Ezt a környezet és a nő gátlásossága erősen befolyásolja.)

13. „Úgy érzem, egyesültem, összeolvadtam partneremmel” -- a megkérdezettek túlnyomó többsége (84%) így szokta érezni, éspedig háromnegyed részük erősen. Vagyis megint egy fontos, lelki jellemző!

14. „Leírhatatlan boldogság tölt el!” -- ezt ugyanolyan arányban érzik, mint az előzőt, ugyanolyan erősen. Talán épp ez a fő célja vagy értelme az orgazmusnak, amely elsődlegesen lelki jelenség. Ha elfogadjuk, hogy a szeretkezés lányege az örömszerzés, akkor az orgazmus az öröm maximalizálása, extázissá, csúcsélménnyé növelése S ez nemcsak másodpercekig tartó állapot, mert rendszerint egy ideig az orgazmus után is megmarad.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csacsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr717007063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása