HTML

CSÁ CSAJOK!

sdsadasdasdasd

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Push/Pull

2014.12.23. 17:48 Dirty Ho

A push pull egy nagyon erős technika. Arra épül, hogy az ember küzd azért amit nem kaphat meg és így számára egyre vonzóbb lesz.
A kutyaidomítás, gyereknevelés és még számos dolog erre épül. Egyszerűen a büntetés és a jutalmazás megfelelő használata.

Ha a kívánt cselekvést produkálja akkor jutalmazzuk, ha nem akkor büntetjük. Ha jó volt akkor pull, ha rossz volt akkor push.

A technika persze csak akkor működik, ha a lánynál el tudom érni, hogy a push után vissza akarjon jönni hozzád, küzdjön a figyelmedért. Ezt elég nehéz elérni ca ból, hiszen nem ismer és nem is igazán érdeklődik irántad csak azért mert odamentél hozzá beszélgetni.

Erre jó módszer az, ha dobsz neki egy ioi -t, majd látványosan megvonod tőle. Tehát adsz neki valamit, ami neki jó érzés aztán, elveszed tőle. A jó érzés lehet valami igazán jó dolog, amit még senki nem vett észre vagy senki nem mondott neki, de akkor is működik, ha teljesen általános hétköznapi dolgot mondasz vagy dicsérsz meg a lányon. Utóbbi esetben azért működik, mert a lány már leírt sablonos senkinek, akit a következő kézmozdulattal le is söpör. Áll magabiztosan a piedesztáján és hirtelen kirántjuk alól a szőnyeget L-) 
Ez nem véletlenül hasonlít Mystery neg teoriájához. 
Pl: Milyen szép körmöd van, (sablonos ioi) valódi? (push)

Az mm a neget a lány értékének csökkenésére használja, hiszen hirtelen a biztos pont meginog. Azonban ezt a szerkezetet használhatjuk mi bármilyen módon. Ha kreatívok vagyunk akkor nem neg lesz belőle, hanem felkeltjük a lány kíváncsiságát, majd szépen elkezd vonzódni hozzánk.

A szerkezetet lehet használni nyitásnál is. Peti online gémjei általában így zajlanak. Esetleg megfordítja. Ír valami keményet és a végén tompítja egy fejsimogatással. 
PL: Ír valami érdekes elemzést a lánynak, ami áttöri a net háttérzaját, majd a végén kihozza a következőt: "Áh...jól indult, de azt hiszem mégis max. csak barátkozhatom Önnel!"

Bumm...a csaj máris visszaír, teper a jutalomért, amit megvontak tőle.

Vagy: "Micsoda fehér ruha...(pull, mert ioi), gondolja ettől kitűnik a többi netdíva közül? (push)"

Sok esetben peti ezt fordítva csinálja. Dob egy pusht majd a végén egy pullt. 
PL: ilyenek a baszogatós statik: "A hölgy fülbevalója egy kisebb ország teljes aranytartalékát tartalmazza :P Ettől eltekintve nem tudok Önön kiigazodni. (push) A mosolya hol jókislányos, hol szemtelenül szexi... :P" (pull)

Neten talán azért jobb fordítva csinálni vagyis előbb lebaszom aztán dicsérem, mert ott sokan az általános fasságokkal nyitnak és a lány végig sem olvassa az üzeneted, ha valami pozitív szöveget tartalmaz. A baszogatás viszont szokatlan.

Élőben inkább a pull majd push elvet kell követni, mert nagyon fontos, hogy a mondandódat a lány milyen keretbe helyezi el. Ha az elő megnyilvánulásod pozitív, akkor a fogadtatás is az lesz. Nem bunkónak fog elkönyvelni, hanem egy érdekes fickónak.

Fontos szabály, hogy ha valamit büntetsz, akkor valami mást jutalmazz,különben nálad lesz a kontroll, de nem fogja jól érezni magát veled sem a kutya, sem a nő. Ha pl szereted a shit teszteket, akkor ne büntesd, hogy shittel. 
Ha nem akarsz shit tesztet kapni, akkor büntesd a shit teszt miatt, keretezd át és nyomj neki egy pusht pl: iod -t. Majd nyomj neki egy pullt valami másért. A pull lehet non-verbális is aka kino.
Pl: 
Csaj: szarul táncolsz!
Pua: Viszont, aki ilyen erotikusan táncol (rámutat) az nagykanállal falja a pasikat. Könnyűvérű lányokkal egészségügyi okokból nem kezdek. Maradjunk csak barátok. Majd magadhoz húzod és megcsókolod.

A jutalom lehet verbális is. 

Lány: Megfogod a táskám, amíg elmegyek a mosdóba?
Pua: Meg =)) 

Na jó...

Pua: Aztán mire észbe kapok már szétkarmoltad a hátam, hozzám is költöztél az összes cuccoddal és vasárnaponként nálunk ebédel anyád .:)) Túl gyors nekem ez a tempó. (Push) De tetszik, hogy bízol bennem. Menj csak, itt foglak várni (pull)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csacsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr207007059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása