HTML

CSÁ CSAJOK!

sdsadasdasdasd

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Ha félsz hogy megcsal a barátnőd

2014.12.23. 18:15 Dirty Ho

öbbször hallottam már LTR-ben élő pua barátaimtól, h mi lesz, ha valaki legameli a nőmet, elvégre ő is dugott már kapcsolatban élő csajjal, nehogy visszanyaljon a fagyi. Nekem erről kristálytiszta véleményem van, ami sztem megállja a helyét, uh ezt most ide is beírom.


És igen, ez az első okító jellegű cikkem :D De nem mertem az ANITA-ba írni, mert a gondolatok egy része ismerős lesz, mivel én is itt tanultam, másrészt még nincs benne a komfortzónámban, h oda írjak, ha annyira jó cikk lesz, akkor más úgy is átteszi :)
Viszont már megtapasztaltam azt, milyen egy ideális kapcsolat, és most leírom, mikre figyeltem oda :)


Ti hogy tudtok egy párkapcsolatban megbízni ezek után 100%osan egy lányban? Hogy "engeditek" el bulizni? nem féltek, hogy megcsal? Ciki vagy sem, én igen! Mindig van jobb. mindig lesz valaki aki jobban gamel. stb...

Nos ha betartod az alább írtakat ennek az esélye, kb a nullához fog konvergálni...

0. SZŰRJ!!! csak olyan lánnyal kösd össze az életed, akinek helyes az értékrendje, akinek nem fér bele, ha kapcsolatban van akkor mellé dug, erre nagyon figyelj, ismerd meg a lány előéletét amennyire csak tudod, és mivel az elején inkább szexre játszunk, ha a csaj olyan, könnyebben elmondja milyen kis kalandjai voltak, ami jó, mert ha könnyűvérű, akkor csak megdugod, ha pedig nem az és még a belső tulajdonságai is megfelelnek neked(!!!), akkor pedig kapcsolati alapanyag

1. Bízz magadban, h te vagy a legjobb a nőnek, ha nem bízol ebben 100%-ig, akkor fejleszd magad, h tényleg így legyen (nyilván nem leszel a világ legtökéletesebb ffije, de a csajnak legyél te a legtökéletesebb ffi)

2. féltékenykedni tilos, sőt ha felmerül, h bulizni akar menni, vagy inkább veled töltse az estét, akkor feltétlen küldd el bulizni, sőt rá is játszhatsz, h biztos lesznek jó pasik, válogasson kedvére (mondjuk itt vigyázni kell, mert ha ezt tényleg csak megjátszod, akkor a csaj megneszelheti, h csak a féltékenységedet próbálod így leplezni)

ha a csaj nagyon szerelemes beléd, akkor egy kis féltékenység megengedett, de kisebb legyen mint a csaj részéről(!!!), mert ezzel jelzed neki, h te is szereted őt és fontos neked, ezzel különlegesnek érzi magát
DE ez NEM NÖVELI A VONZALMAT, sőt inkább rombolja, VISZONT BIZALMAT NÖVEL, és ugye egy kapcsolatban a bizalom legalább olyan fontos, mint a vonzalom 

+1. DUGD MEG jól a csajt mindig, ebben ne szenvedjen hiányt, oké bizonyos ideig lehet éheztetni a csajt, akkor sokkal jobb lesz neki is, de legyen mindig rendesen megbaszva, akkor csak rólad fog áradozni

Röviden ennyi, ha ez mind megvan, akkor valszeg nem fog megcsalni, ha mégis megtörténne természetesen dobd ki, aki egyszer megteszi, megteszi még egyszer is, az már amúgy is kisebb lelkiismeret-furdalással jár (ne kérdezd honnan tudom).

és még valami, amikor a csaj ovulál, akkor biztos lehetsz benne, h más srácokról fog ábrándozni, sőt más pasikkal fog álmában szeretkezni, ha ezt elmondja neked, akkor ne akadj ki ezen, ez természetes, te is megnézel más nőt az utcán, örülj neki, h elmondja, és mosolyogj egy jót, te jobb vagy annál a pasinál, mert akkor a való életben nem veled, hanem vele lenne


És ehhez még hozzájönnek az alap pua dolgok:

1. mindig nálad legyen a KONTROLL a kapcsolatban, érezd mindig azt, h a csaj felett állsz, neeem, nem azt mondom, h mindig az legyen amit te akarsz, és ehhez tűzzel-vassal ragaszkodj, mert nem diktátor vagy, a csaj meggyőzhet, de mindig te mond ki a végső szót(!!!), "oké meggyőztél, most az lesz, amit te mondtál", így a csaj tudatos énje is kielégül, de lényegében most is te döntöttél (ugye ha önként mondasz le a kontrollról, akkor az még a tiéd marad, mert bmikor visszaveheted )
Tehát NE VÁLJ PAPUCCSÁ

2. Legyen a kapcsolaton kívül is életed, amiről nem vagy hajlandó lemondani, még a csaj kedvéért sem, barátok, munka, hobby, stb
tehát legyen egy keret, amiből nem engedsz és punktum, ezt neked kell tudni mi az. Ami neked fontos, és nem akarsz nélküle élni, azt sose hanyagold a csaj miatt!!!

3. Mindig legyen benne a valóságodban, ha véget érne a kapocsolat, könnyen találsz helyette új nőt!!!
Szóval ha csaj már nem az igazi (szemétkedik veled, nem jó az ágyban, stb), szóval bármi ami nem tetszik, azt feltétlen közöld vele, ne tűrj el mindent szarságot tőle, végső esetben ki is dobhatod (nyilván ha jól szűrtél és olyan csajt választottál, aki megfelel, ez nem lesz probléma, csak ma nagy divat, h 1 hét ismeretség után már komoly kapcsolatba mennek, gyökerek...)

4. Látsszon rajtad, h sok nőt megkaphatsz, féltékenykedjen csak a barátnőd. Elméletben tarts igényt az összes puncira, persze ne adj valódi, tényleges okot, h bizalmatlan lehessen!! Szóval legyél preselected. Így a bnőd tudni fogja, h sok nőt megkaphatsz, DE neked ő kell, viszont ha fatális hibát tenne a bnőd, akkor kész vagy kidobni, sőt érezze, h melletted nem kényelmesedhet el...

5. a saját életed, suli, munka, carrier mindig legyen a csaj előtt, hogy a csajnak küzdenie kelljen a szabadidődért, persze néha hagyd, h átcsábítson magához ;) Tehát legyél kihívás a bnődnek, érrezze, h érted küzdeni kell!!!
Vigyázz, ha túlzásba viszed, ki fog akadni (ennek a szintje a csaj habitusától és érzelmi érintettségétől függ), mert a tudatos énje lázadni fog, ha gyakran leszarod, az egyensúlyt kell megteremteni.

6. Néha legyél rohadt romantikus is, nem kell nyálasnak lenni, de ugye a csaj tudatos énjének kell a szőke herceg fehér lovon.


És a végére került az ami szerintem ugyanolyan fontos, mint ez előzőek, és NINCS BENNE A PUÁBAN, és ez csakis egyéni tapasztalataimon alapszik:
ami az egésznek a motorja

1. Mutasd meg az emberi oldalad, mutasd meg a hibáid, a csaj ekkor fog igazán beléd szeretni (ezt már csak ha nagyon magas a vonzalom, többedik szex után, amikor lényegében már kapcsolatban vagytok)

2. legyen közös célotok, közös jövőképetek, a csaj tervezgesse hogy te leszel a férje, gyerekek stb. (ezt mindig neki kell előbb felhoznia) de ha már megtette (persze először játékosan fújogj, h hát mégis mire gondol, 2 hónap után úgyis kihajítod , de ezt csak mondd, belül érzed, h igen, kurva jó lenne ezzel a nővel családot alapítani ) akkor éljétek bele magatokat közösen, az olyan romcsi =)) 

3. legyél jó apajelölt

4. legyél jó hosszútávú befektetés, legyenek céljaid a jövőben, ahova tartasz, amihez a csaj akarjon csatlakozni

4. legyél támasz, a biztosnág a nőnek...


Szóval ha egy lánnyal erre a szintre eljutottatok, akkor szerinted lesz olyan jól gémelő köcsög, aki miatt megkockáztatja, h elveszíthet téged?! nem, nagyon nem.
Még ha jól legémeli, vagy ne adj isten fel is izgatja valami ügyes pua/naturál, akkor is szépen végiggondolja, h hát nem éri meg ha belemegy, mert a nyereség (vélhetően egy jó szex az új fiúval) és a veszteség (boldog jelen és jövő veled) nincs egy szinten...


_________________

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csacsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr937007145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása