HTML

CSÁ CSAJOK!

sdsadasdasdasd

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Direkt nyitás

2014.12.23. 18:07 Dirty Ho

Újra és újra felmerül a vita, hogy direkt vagy indirekt. Ezeken jókat szoktam mosolyogni, és mindig arra az oldalra állok, ahol lehet vadítani a vitát. Amúgy a kérdés butaság: nincs indirekt vagy direkt game, csak direkt és indirekt nyitás. A game mindig kevert elemekből áll, és egy ponton MINIDIG át kell fordulnia egy erősen direkt irányba. 

Ebben a bejegyzésben azt fogom leírni, hogyan kell direktben gamelni úgy, hogy az működjön is, és vadabb eredményeket produkáljon, mint bármilyen indirekt nyitás. 


Mint azt már sokszor leírtam, vonzalom szempontjából a lány énjét két rétere oszthatjuk alkotja: - ösztönösre és tudatosra


Az ösztönös én vonzalomkeltő tényezői a törzsfőnöki paraméterek:
• preselection
• szexuális kommunikáció
• kontroll

A tudatos én vonzalomkeltő tényezői:
- célok elérésének a képessége
- elvek és határok
- intelligencia, kommunikációs készségek, anyagi háttér, etc...


A lány vonzalma az ösztönös énben épül fel, de a tudatos én erős kontrollja befolyásolja azt, hogy ezt szabdjára engedheti-e. 


- Az AFC-k úgy szereznek nőt, hogy a tudatos én tényezőin keresztül másznak be a nő vonzalmi körén belülre. 
- A naturálok szimplán az ösztönös énre hatnak – ki is dobják őket fél év után. :p 
- A mesteri pua úgy gamel, hogy mindkettőt befolyásolja.


Ha konkrét FC-t vagy esetleg LTR-t akarsz, nem csak egy látványos, de alapvetően semmire nem vezető game-et, akkor a direkt nyitást elsősorban daygameben használd! 


A direkt nyitás pszichológiája a női oldalon: 

Amikor daygameben megszólatasz egy nőt, a következő valóság van a fejében: 

- rengeteg fura ember környékez meg egy nőt ma az utcán: hajléktalanok, szórólapszotogatók, legénybúcsúkeretes idióták, molesztálók, zaklatók, vallási agitátorok, zsebtolvajok...Nőnek lenni veszélyes, így ha az odalépő ember nem egyértelmű mit akar, a szituban van egyfajta para. - ) Ha indirekt nyitsz, az első gondolata az lesz, hogy akarsz valamit - pl. a pénztárcáját... Ez automatikus negatív-védekező reakciót vált ki. 

- Közben iszonyú sok a magányos jó nő – gyakran minél jobb nő, annál inkább egyedül van. Ezek a nők egy tökös pasira vágynak. 

Mindkét problémára jó gyógyszer egy impulzív direkt nyitás: egyértelmű lesz mit akarsz, felelmeli a lány energiaszintjét, ami már erősen DHV, és megmutatja, hogy van tököd. 


Kiindulási alap:
 

Nightgame-ben minden loser direktben nyitja a csajokat, így ott sokkal inkább indirektet ajánlok, daygameben viszont sokkal hatékonyabb a direkt nyitás. 

Ha odamész a lányhoz, és ezt mondod: "baszottul szexi vagy, ide kellett jönnöm hozzád"
Az automatikus reakció egy hatalmas mosoly lesz: 

- hiszen ezzel a lépéseddel azonnal törzsfőnökké pozícionáltad magad: 
- mert nem érdekelt, hogy ilyet nem szokás
- mert nem érdekelt, hányan néztek
- mert hatalmas bátorságot mutattál
- mert ez már lighots szexualitást sugároz. 

Az ösztönös ént AZONNAL megérinti az ilyen robbanászerű nyitás, azonban a tudatosnak azonban gyors tempóban fognak erős kifogásai támadni a helyzet ellen:


Ezt a szociálisan belénevelt tudatos én-kifogástúlburjánzást meg kell előzni: 

Esélyt nem szabad adni a tudatos énnek, hogy előjöjjön a kifogásaival, ezért azonnal el kell kezdeni beszélni, és beszéltetni: fel kell tölteni az űrt, és adni a lánynak egy hookot a mosolygó lánynak, ami bent tartja a game-ben:

Ez lehet:

- cold reading: Te olyan fajta lánynak tűnsz, aki........................... itt biztos nem lép le, mert kíváncsi, milyen fajta lánynak tűnik
- kvalifikáltatás: bár lehet csak szép vagy, de nem tudsz főzni - direkt nem írok jobbat, találjatok végre ki Ti szövegeket :p 
- ha nagyon mosolyog, akkor kérdés. 

Ha van barátnő, ő ezen a ponton fog nagyon erős akadályként fellépni, őt itt muszáj leszerelni:


Ennek a legalfább és legegyenesebb módja a következő: fordulj oda hozzá, és mondj neki vmi hasonlót: 

"bejön a barátnőd. Adsz egy percet beszélni vele? utána nekem is mennem kell..."


Miért jó ez:

mindenkinek a egója jó embernek akar látszani, így nem fogja azt mondani, hogy "nem beszélhetsz vele" Ezzel máris kihúztad a kezéből a manipulatív, elhúzós vagy egyéb lekoptattatási sugallatokat. A bnő szépen ott fog állni, és nézni, mit csinálsz. Ha profi vagy, őt is bevonod... ( ha mégis ezt mondja, onnantól vele foglalkozz: kezeld, mint shitet, törd fel,majd amikor ledomináltad és beszippantottad, akkor fordulj vissza a targethez) 

És indulhat a már jól ismert indirekt game / false time constrait, dhv, neg, eszkaláció, push pull, shitkezelés- zárás / - csak már egy jóval magadabb szintről. 

Have fun! 
p.



Szerk:

még két szó:

sokan azt tanítják, hogy a direktet komoly indirekt tapasztalatnak és nagy megabiztosságnak kell megelőznie. Ez tapasztalatom szerint tévedés. Egy csendesebb, kvázi félszeg direktért oda tudnak lenni a csajok. 

Viszont fontos, hogy hogyan csináld: 

amikor jön szembe a lány, már messziről eye contact :legyen ideje felmérni, és felkészülni rá, hogy igen nagy velószínűséggel meg lesz nyitva. 

Itt tökölni nem szabad! Jön- EC- nyit- barátnőt kezel - gamel...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csacsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr617007121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása