HTML

CSÁ CSAJOK!

sdsadasdasdasd

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A szexuális eszkaláció

2014.12.23. 17:59 Dirty Ho

A szexuális eszkaláció:


A fő eszkalációs terület taglalása elől ezen a fórumon alapvető fontossága miatt nem tudok elhajolni , ezért két dolgot mindenképp be szeretnék mutatni:

A jó barát zónát, és a szexuális felfejlődést, a szexuális eszkalációt! 

Egy férfi és egy nő alapvetően más módon értelmezi a barátság fogalmát. Egy férfi bármikor le tud feküdni azzal a csinos nővel, akivel szociálisan jó viszonyban van, akivel úgymond barátok. Ha a nő csinos, akkor fizikailag, és nagy valószínűség szerint egyéb téren is vonzódni fog a nőhöz, hiszen a férfi vonzalmi kapcsolóit zömmel külső, testi jegyek határozzák meg. (nem tudnál vonzódni egy dagadt, szőrös lányhoz, bármilyen jó fej is) 

A nő vonzódása azonban alapjaiban másképp működik, aminek az okát az evolúciós biológiában találjuk meg! A nő túlélését az a hím tudta biztosítani, aki a legnagyobb valószínűség szerint tudott elejteni vadakat, aki fél kézzel leteperte az ellenséget, aki megvédte az utódot, és táplálékot szerzett. Ez a férfi -az alfa hím- akkoriban az erős, nagy darab pasi volt.

Ma viszont az, aki kontrollálni tudja a nőt, az életét, és a szituációkat, melyekbe kerül. Hogy a férfi ilyen típusú pasi-e, arról pár millió éve nem volt nehéz meggyőződnie: aki eljtette a mamutot, elzavarta a medvét a barlang elől, és legyőzte a többi férfit nem volt kérdés kicsoda. 

Ma viszont csak a pasi viselkedését figyelve - ha konkrétabbá válik a szituáció, akkor shit teszteken keresztül- győződik meg. (online majdnem száz százalékban a shit teszteken keresztül…) 

Ha a férfi megfelel az alfa hím kritériumainak, akkor a nő vonzódni fog hozzá, mint potenciális párhoz, baráthoz, férjhez, szexpartnerhez, ha viszont a férfi nem felelt meg a teszteken, a nő akkor is barátkozhat vele. (A nők szociális lények, és mint ilyenek, szeretnek barátkozni…)

Sok időt tölthetnek együtt, eljárhatnak közösen vásárolni, szervezhetnek közös programokat, de ebből a nő részéről SOSEM fizikai/romantikus vonzódás. Az ilyen felemás viszonyba sodródott férfi gyakran azt hiszi, hogy minél több időt tölt a nővel, az annál jobban megszereti, így talán valamikor a jövőben a kapcsolatuk magasabb szintre léphet… Sajnos azonban erre jó sokáig várhat: ennek a viszonynak a pua terminológiában a „friend zone”, azaz a „csak jó barát”, vagy „meleg barát” zóna…

Sok dolog különbözteti meg azt a pasit, aki vonzó a nő számára attól, aki nem az, aki csak a „meleg barát” zónába jut. 

Az egyik tényező a kontroll: az alfa férfi könnyedén átmegy a nő shit tesztjein. Ez az online game egy kiemelkedően fontos fejezete, a részleteit a rá vonatkozó részben taglalom. Szintén fontos a megjelenés, a kisugárzás, a testbeszéd, és a hanghordozás: egy sor olyan tényező, ami az online gameben csak az első randin fog számítani, addig a nő elvárásai ideáljai, és reményei pótolják ki számunkra. Ami nagyon jó, hiszen ha shiteken jól felelsz meg, akkor a lány előfeltételezi, hogy a kisugárzásod is olyan, amire vágyik…

Az egyik szintén fontos tényező, -jelen fejezetünk tárgya - ami megkülönbözteti a jó barátot a pasitól: a SZEXUALITÁS! Pontosabban a hozzáállás a szexualitáshoz! 

A jó barát zónába csúszott férfi és az alfa között az egyik nagy különbség, hogy az alfa vállalja a nemét, vállalja a szexuális vágyait. A needy AFC virágot visz a lánynak, bókol neki, udvarol, de sosem mondana neki olyat, hogy „most a falhoz vágnálak, és beleszimatolnék a nyakadba”…

Álljunk meg itt egy pillanatra, és nézzük meg az ősemberünket!

Rezső az ősalfa ha kiszemelte a legszexibb ősbarbit, valószínűleg nem magyarázott sokat,hanem odament hozzá, a hajánál fogva berángatta a barlangjába, és tette vele, amit tenni akart. Az ősbarbi pedig minden bizonnyal boldog volt, hogy az alfa hím vele foglalkozik, és nem a konkurens nősténnyel hetyeg. 

Rezsőt nem zavarta a sok konkurens AFC őspasi, hiszen ő volt az alfa: ha bármelyiknek kifogása támadt volna tevékenysége ellen, akkor bármelyiket lenyomta volna, mint süsü a cölöpöt. Igy nem kellett eltitkolnia, mit akar, hiszen egy: ő volt az alfa. 2. nem kellett túlzottan árnyalnia, hogy mit akar: az, hogy a hajánál fogva húzza a nőstényt, elég egyértelmű szándéknyilatkozat!

Rezső óta eltelt pár millió év, de az ösztönök, melyek a nőt mozgatják, és amelyek a vonzalmi kapcsolóit felkattintják, szemernyit sem változtak!

Az a férfi, aki intelligensen, de kommunikálja a szexualitását, sokkal de sokkal kisebb eséllyel kerül a jó barát zónába, mint az, aki kedvesen hallgatja a nő sirámjait, és közben eltitkolja, hogy mit akar: a szexuális vágyait!

De ez rendjén van is így! Lássuk be: aki beszél arról, mit szeretne, őszinte. Aki virágot visz, valahol manipulatív: adok egy virágot, cserébe feküdj le velem! (A másik könyvemben, a Kódban majd leírom, hogy mikor kell virágot adni! Nincs baj a romantikával, csak nagyon kell tudni, mikor van itt a helye és ideje) A nők tudatos énje örül egy kedves megértő férfinak, de a tudat alatt, ahol a szenvedély, az érdeklődés és a szexuális vágy alakul, szemernyi jelentősége sincs a kedvességnek: ott a kontroll számít, és az ösztönök!

Ha megnézed a naturál barátaidat, meglepve fogod észrevenni, hogy mind verbálisan is kifejezésre juttatja a szexualitását. Értem ez alatt, hogy gyakran mondogat szex témájú vicceket, tesz megjegyzéseket nők külsejére, tippelget, hogy milyen lehet az ágyban, vagy szimplán faszpörgettyűnek nevezi a nőjét… Egy AFC ezt modortalanságnak tartja… De az AFC nem is jut olyan nőkhöz, mint a naturálok… 

Tehát ne is szaporítsuk a szót, nézzük meg, hogyan érdemes demonstrálni a szexualitásunkat online! 

Mindenképp fontos az intelligens kommunikáció, és a timing! 
Nyitni nem célszerű nyílt szexista utalásokkal, sokkal inkább kövessük a baszogatós, analizálós, kommentálós szerkezeteket. Viszont mihamarabb célszerű okosan, humorral egy csipet szexet fűzni a mondanivalónkba!


Ha rögtön szexista utalásokkal halmozod el a lányt, akkor elmenekül, mondván, hogy egy újabb kéjenc perverz állattal hozta össze az onlinesors. Viszont ha pár igen okos, stílusos statit követ a szexuális eszkaláció, akkor tudni fogja, hogy itt nagyon is nem a beteg állattal, hanem végre egy igazi pasival találkozhat! 

Igazán jól szexuálisan eszkalálni szinte művészet, de ha azt szeretnéd, hogy a kiszemelted ne csak jóbarátként, hanem vonzó férfiként keresse a társaságodat, akkor időt és energiát kell fektetned ennek a művészetnek az elsajátításába.

Nézzük meg, hogyan érdemes eszkalálni:


Mivel a stílusos szexuális eszkaláció művészet, erre nincsenek örök érvényű szabályok!Pár lehetőséget nézzünk végig:

1. Cold readingbe ágyazva: 

„ A hölgy lefogadom, hogy oroszlán! Csak ők tudnak ilyen pimasz megjegyzéseket írni! Amúgy hiába van ilyen szolid arca, a nézésén látszik, hogy nagyon vad! Biztos mindenki olyan kis „jó tanuló – jó sportolónak nézi” de én látom a tekintetén, hogy igazán vad szerető” Amúgy azt is, hogy imádja, ha a nyakát birizgálják, de ezt már le sem merem írni, mert még nekem ugrik…” 


Bántóan durva az a szöveg?
Ugye nem...

Egyértelműen szexuális?
Igen…


Nézzük meg mit szubkommunikál egy ilyen:


Vélhetően sok nővel volt már dolgod, ha ilyen könnyedén meglátod, mi a horoszkópjegye –amúgy tök mindegy eltalálod-e, ha eltalálod azért ír vissza, ha nem, akkor azért- és mint ilyen, megfelelsz a nő egyik fontos vonzalmi tesztjének: a preselected by other women-nek…Egy ilyen mondat sejteti, hogy nem vagy utolsó mentsvárként online pitiző looser, hanem valószínűleg nagyon is van dolgod nőkkel a való világban is. 

Sejteti, hogy értesz a nőkhöz, szereted őket, és tudod őket kezelni. És ami a legfontosabb: megmutatja, hogy férfi vagy, aki dugni akar. Ez fontos, mert dugni mindig az alfa hím akar… A többiek csak az alfa után… Egy ilyen mondattal majdhogynem ki is amogolod a többi próbálkozót!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csacsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr977007095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása