HTML

CSÁ CSAJOK!

sdsadasdasdasd

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Haveromat tanítom puaságra 2. (főleg kezdőknek)

2014.12.23. 17:38 Dirty Ho

Itt jön a második adag okosság, avagy a második lecke, amit a haveromnak küldök. 

************* A *************

A lányok többnyire nem egyedül vannak. Ha mégis, akkor csak könnyebb a dolgod. Azt az esetet magyarázom el, ha többen vannak, de ebből már értelemszerűen következik, mi a teendő egy magányos lány esetében.

Tehát adott egy csoport (angolul set), és adott vagy te. Nem ismered őket, és az a célod, hogy megszerezd a csoportban levő vonzó csaj számát, megcsókold, vagy esetleg még haza is vidd a nap folyamán.

Ehhez elsőnek is meg kell szólítanod őket, „meg kell nyitnod” a csoportot. A megnyitásoknak két fajtája van, a direkt és az indirekt – én az indirektről fogok beszélni, mert hozzám ez áll közelebb, ebben tudok segíteni.

Az indirekt nyitás lényege, hogy nem adsz egyértelmű szándéknyilatkozatot már az elején, nem hozod a célszemély (angolul target) tudtára, hogy tetszik neked, és hogy miatta mentél oda hozzájuk.

A közeledésed pusztán barátságos, szociális, és addig nem is mutatsz különösebb érdeklődést a célszemély iránt, amíg nem kelted fel a vonzalmát.

Az indirekt nyitás valahogy így néz ki: megnyitod az egész csoportot, behaverkodsz, elnyered a jogot, hogy „befogadjanak” maguk közé, nem különösebben foglalkozol a célszeméllyel, miközben az értékeidet szubkommunikálásával kíváncsiságot, majd vonzalmat ébresztesz benne. Ha látod a jeleket, hogy érdeklődik a lány (a jelek felismeréséről majd beszélgetünk), te is elkezded adni neki az érdeklődési jeleket (angolul rövidítve IOI-okat).

Az indirekt megnyitások legismertebb típusa a véleménykérő megnyitás, amikor látszólag egy elgondolkodtató dilemmádhoz kérsz segítséget, valójában egy előre kitalált, és nem feltétlenül valós esetet vetsz fel nekik, amivel azonnal elkezded alapozni a célszemély kiváncsiságát (is).

PUA: Szia! Egy női véleményre van szükségem, segítsetek nekem! Szerintetek az ismerkedést lehet könyből tanulni?”
Csoport: bla-bla-bla
PUA: „Azért kérdezem, mert van egy haverom, aki régen egy tök átlagos gyógyegér volt, de elkezdett pszichológiai és más érdekes témájú könyveket olvasni, és úgy megváltozott, hogy ma már a legjobb csajokkal jár. Nektek mi a véleményetek erről?”
Csoport: bla-bla-bla

Ezzel bent vagy a csoportban. Innentől az a dolgod, hogy kapcsolódj, érd el, hogy tovább beszélgessetek valami másról. De először is még pár szó a nyitásról.

Mint láthatod, a véleménykérő megnyitás egy kérdésből, majd a háttérsztori elmeséléséből áll. Van egy harmadik része is, a hamis időkorlát, ami arra szolgál, hogy mivel épp nagyban jól érzik magukat együtt, amikor te odamész, ne azon töprengjenek, hogy mikor tűnsz már el, hogy folytathassák, amit félbeszakítottál.

A hamis időkorlát sokféleképpen nézhet ki, de mutatok néhány példát.

„Sziasztok, csak egy percem van, mert várnak a barátaim, de szükségem van egy női véleményre…”
vagy: „…Nincs sok időm, hogy kifejtsem, mert megyek labdázni, de van egy haverom, aki…”

Ha ezeket megcsinálod, többnyire bent vagy a csoportban.

************* B *************

Miután lement a megnyitásod, témát kell, hogy válts, egyrészt, mert nem beszélgethettek egész nap a nyitásod témájáról, másrészt, így érheted el a horogpontot, ami azt a pontot jelenti, ahol már szívesen látnak maguk közt, és nem csak egy „női véleményre” méltatnak, hanem szívesen beszélgetnek is veled.

Igazából az írás lendületében elkezdtem írni erről a részről dolgokat, de úgy érzem, hogy ezen a területen nem vagyok annyira otthon, nem látom át úgy a dolgokat, ahogy azt egy lecke írásához illene, így inkább ezekről majd inkább élőben beszélgetünk.

************* C *************

Ha már a csoportban vagy, elfogadtak, és már nem vagy idegen nekik, el kell különítened a célszemélyt, hogy nyugodtabb környezetben folytathasd a vonzalomkeltést. Ilyenkor már feltétlenül szükséges, hogy a lány érdeklődjön feléd, mert így könnyen beleegyezik, hogy egy kis időre különváljon a barátaitól, és a csoport sem félti tőled a lányt, mert bírnak téged.

Tehát a feladat, hogy kettesben maradj a lánnyal. Elsőre nehéznek tűnik, de valójában csak arról van szó, hogy mondjuk elsétáltok venni egy jégkrémet, majd valahol eltéríted, és leültök egy padra… vagy esetleg azt mondod neki, hogy mutatsz valami érdekeset, kövessen.

Ha már megvan a nyugodt környezet, kettesben vagytok, és minimalizáltad a zavaró körülményeket, jön az a rész, amit a következő leckében „emberi beszélgetésnek” fogok nevezni. Itt a lényeg, hogy tovább kapcsolgasd a csajban levő vonzalmi kapcsolókat – mivel ketten vagytok, és csak ti beszélgettek, ezért sokkal könnyebben fog menni, mint korábban. Itt az a beszélgetés jön, amit az átlagpasik nagyon tudnak. Ők elkövetik azt a hibát, hogy akkor akarják ezt csinálni, amikor még egy fikarcnyi vonzalmat sem érez a lány, de te már túl vagy ezen a részen. Belemélyedhettek a beszélgetésbe, azt hiszem, ez menni fog, nem kell különösebben magyaráznom. Mesélhetsz érdekes történeteket, amik veled történtek (és természetesen valahol utal az értékeidre), kérdezheted a vágyairól, céljairól, hogy mivel szeretne foglalkozni később, stb. Egy normális, emberi beszélgetésről van szó.

Ez csak egy rövid összefoglaló, amit most olvasol, ezért meg kell, hogy értsd, sokminden kimarad belőle. Ezen a részen fogsz később kvalifikáltatásról, eszkalációról, és más fontos dolgokról hallani, de elsőnek legyen meg a keret, utána visszatérünk ide.

************* D *************

A csajozás, felszedés (gyakrabban alkalmazott kifejezés erre a „game”) első szakaszának utolsó mozzanatához érkeztünk. Sikeresen megnyitottad a csoportot, összebarátkoztál velük, felkeltetted a célszemély érdeklődését, elkülönítetted a barátaitól, és közelebb kerültetek egymáshoz egy jó beszélgetés során, amivel tovább növelted az érdeklődését.

Itt az ideje, hogy lezárd valahogy ezt a részt, és elérhetőséget cserélj a lánnyal – komolyabb esetekben némi nyálcsere is szerepet játszhat, sőt, ha egy jó game-el egy megfelelő lányt találtál meg, akkor szívesen felmegy hozzád, hogy megnézze azt a fotógyűjteményt, amiről beszéltetek.

Sokan azt hiszik, hogy ezek automatikusan történnek. Hallottam már panaszokat, hogy „Pedig nagyon jól elvoltunk, láttam rajta, hogy simán benne lett volna, aztán hazament, és ennyi.” Aki ezt mondta, nem vett figyelembe egy fontos dolgot, ami a férfi-női pszichológiával kapcsolatos. A férfi irányít. A nő jelezhet, elfogadja vagy elutasítja a férfi közeledését, de ő nem fog tenni semmit, mert a férfi dolga, hogy meglépje a szükséges lépéseket.

Ha látod, hogy az érdeklődési szintje nagyon magas, sokat megérint, tartja a szemkontaktust, nevet, amikor mondasz valami hülyeséget, sokat mosolyog, és más, hasonló dolgokat csinál, akkor sejtheted, hogy jó úton jársz, és ha meg akarod csókolni, akkor valószínű ő is benne lesz.

Ha nincs meg az a vibrálás köztetek, mint a fentebbi helyzetben, de tetszik a lány, szeretnéd jobban megismerni, és úgy látod, hogy ő sem utasít el élből, akkor jön az elérhetőség cseréje: telfon, msn, skype, iwiw, amit csak szeretnél. Érdemes tudni, hogy iwiw elérhetőséget szerezni (rövidebben iwiw-zárni) könnyebb, mint msn-zárni, és az msnt könnyebben megadják, mint a telefonszámukat, de akármelyik is jön össze, azt már elérted, hogy folytathassátok a beszélgetést máshol, iwiw levelezésben, msnen, vagy egy délutáni telefonálás közben.

Megemlítek mégegy zárást, ami jóval ritkábban jön össze, de sokkal eredményesebb is az előzőeknél: az instant randi. Ez azt jelenti, hogy elérhetőség csere után nem elbúcsúztok, hanem ketten elmentek egy rögtönzött randira – beültök egy kávézóba, elmentek biliárdozni, sétáltok a parkban, stb. Mivel itt már helyszínen folytatódik a szál, azt az érzést kelti, hogy sokkal régebb óta ismeritek egymást, mint az a pár óra, amit együtt töltöttetek eddig.

 

Írta Memphis - http://forum.radaralatt.com/viewtopic.php?f=10&t=691

Szólj hozzá!

Címkék: kezdo masodik pua

A bejegyzés trackback címe:

https://csacsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr727007027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása