HTML

CSÁ CSAJOK!

sdsadasdasdasd

Friss topikok

Linkblog

Archívum

”Miért nem mutatnak ki a nők semmilyen romantikus érdeklődést a kedves fiú irány (mint én) és mégis miért állítják állandóan azt hogy egy kedves fiúval akarnak megismerkedni (mint én)?”

2014.12.23. 17:52 Dirty Ho

Gondolom hogy azt a címet is adhattam volna ennek a cikknek hogy ”Miért nem mutatnak ki a nők semmilyen romantikus érdeklődést a kedves fiú irány (mint én) és mégis miért állítják állandóan azt hogy egy kedves fiúval akarnak megismerkedni (mint én)?”

Húú! Hát, lehet hogy nem. Habár nagyon vonzott az ötlet – mert a váratlan karrieremben mint az internet új „Kedves Mr. Abby”-ja, kaptam egy pár alapvető alakú kérdést az utóbbi pár hónapban, és már beteg kezdek lenni tőle, engedd meg hogy megmutassam az elméletemet hogy miért van az hogy a kedves fiúkat a nők mindég megvetik, és hogyan lehet kikerülni ezt a szociális fogyatékosságot anélkül hogy egy „hogyan légy köcsög pasi” tanfolyamra kelljen menned.

Biztos vagyok benne hogy ismered azt az idegesítő mantrát amit újra és újra hallasz a nőktől – vagy személyesen vagy ezekben a buta délutáni talk showk-ban „...De Oprah, (Magyarországon Balázs, vagy Mónika)nincs senki se akivel randizni lehetne, az összes pasi köcsög vagy egy vesztes. Egyszerűen találkozni szeretnék egy kedves pasival...” Ó hogy mennyire szeretnek panaszkodni.


Hát ha „kedves pasinak” tartod magad akiről ezek a nők azt állítják hogy meg akarják találni, de végül a női tápláléklánc alján fejezed be, akkor tudod hogy mekkora baromság ez az állítás. Mindenféleképp – annak ellenére hogy a legtöbb termékeny nő (18-35) valójában randizik & kefél a részeg vesztesekkel és köcsögökkel akikről azt állítják hogy útálnak – úgy néz ki hogy bele akarják fúrni a fejünkbe hogy CSAK azért csinálják ezt mert a „kedves fiú” –t nem találták meg. Peeee-rsze.


Ok, valójában ez történik. Szokás szerint, a nők kódokban beszélnek. (Híresek erről).


Amikor a nők elképzelik a „kedves fiúkat”, akkor amiről valójában álmodoznak egy olyan pasi aki mellett biztonságban érzik magukat... de egy nagyon „különleges” formában ami mellett megmarad a férfi vonzereje. Valójában ez nem rejtélyes amikor a női szempontból veszed figyelembe. Egy nőnek a biztonságos pasi azt jelenti hogy CSAK fizikailag ártalmatlan – semmi többet. Abban az értelemben hogy mit teszel az érzelmeivel, hát... az egy másik történet.


A forró és hideg, izgalmas és unalmas, biztonságos és veszélyes, keveréke az amit igazából keres egy pasiban – ez az amiért él. Erről gondolja hogy „kémiája” van a pasival.


A gond a túlságosan kedves vagy túlságosan barátságos és behódoló viselkedéssel az hogy tudat alatt ez a legrosszabb üzenetet küldi nekik.(P.S. minden ami fontos a férfi-női kapcsolat elején ez mindig NEM-verbálisan van kifejezve. A szavak lehet hogy a csábítás fontos eszközei – de az amit NEM mondasz ki fog dönteni a sikeredben!). Ez a nyamvadt tudatalatti üzenetezés a kulcsa amiért a kedves fiúk ritkán fekszenek le lányokkal.

Itt van hogy miért:


’A kedves fiús’ viselkedés NEM egy olyan valami amire a nők úgy tekintenek mint valami amit „felkapcsolsz” a közelükben hogy elkápráztasd őket. Helyette azt képzelik hogy téged KIKÉPEZTEK (igen, mint egy b***ott kutyát) más „erősebb” férfiak, hogy így viselkedj!


Más szóval, a ’kedves fiú’ az a viselkedésforma amit a fiúk megtanultak hogy megvédjék magukat más erősebb férfi közelében („nem vagyok veszélye a státuszodnak mint a domináns férfi...kérlek ne bánts...könyörgök ereszd meg hogy a kedves,veszélytelen barátocskád lehessek...”) A nőknek, ekkor, a „kedvesség” egy ordító vörös villogó fényjelzés hogy ALACSONY STÁTUSZÚ FÉRFI vagy, és így...


...HATALMASAT CSALÓDNAK benned!


Ez az amiért nem képesek kialakítani semmilyen szexuális energiát a kedves fiúkkal, jó okkal. A természet úgy alakította a női agyat hogy a leghatalmasabb férfit keressék párzásra hogy minél erősebb utóduk szülessen minél több eséllyel a fennmaradásra. Ez ugyanaz az ok amiért a férfiak úgy lettek alakítva hogy olyan nő után menjenek aki fiatal ( mivel fiatalság = reprodukciós siker, vagy másképp... öreg nénik = reprodukciós sikertelenség) Amíg a férfi és a női cselekedetek teljesen különbözőek, a céljaik ugyanazok maradnak – erős egészséges csecsemők szülessenek és hogy a faj fennmaradjon. Ez így van mivel a „férfiasság” és a „nőiesség” igazából két különböző de kiegészítő STRATÉGIA a faj fennmaradásához – és a férfiak és a nők kényszerítve vannak hogy különbözően viselkedjenek hogy összehangoztassák ezeket a stratégiákat.


Látod, a természetet nem érdekli ha megsérti az emberek érzéseit – csak az érdekli hogy reprodukciós sikere legyen hogy azokat az értékes DNS molekulákat az időben továbbvigye. A párzás és csábítás – minden állatnál – különválaszthatatlanul össze van kötve biológiailag. Menj ellene és millió évnyi evolúció ellen fogsz nekimenni (vagy a tervének, ki tudja). Tanulj meg a szabályai szerint élni... és majd nyersz!


Akárhogyis, ha a megfelelő típusú kedves fiú vagy a nőknél igazából azt jelenti hogy A)biztonságos vagy B)olyan pasi vagy akit NEM kell szégyelnie a szülei vagy a barátai előtt. Értsd meg hogy sok különbség van a s*gg nyaló nyuszi és a teljes őrült között. A te feladatod hogy megkeresd a boldog középpontot.


Ok, most egy alkalmazható gyakorlati elmélet jön. Nehéz pontosan leírni hogy kezeld a „kedves fiúságodat”, de itt a legjobb próbálkozásom...


Sohasem akarsz úgy viselkedni mint a kedves fiú a nők mellett, de...


...mindig olyannak akarsz TŰNNI.


Meg tudod érteni hogy mit próbálok mondani? A gond a kedvességgel az hogy PRÓBÁLSZ kedves lenni, ahelyett hogy ERESZTED hogy csak megtörténjen. Nem bírsz egy „nyilvánvaló” kedves fiú lenni – csak egy pár célzást kell adnod hogy az vagy, hogy annak TŰNJÉL. Soha sem próbáld a nőt a kedvességeddel elcsábítani, mintha az valami olyasmi lenne amire büszke lennél!


Itt van egy pár példa hogy mire gondolok:


1.

Amikor először találkozol egy nővel akihez vonzódsz, akkor muszáj egy NEM-verbális kommunikációt létesítened ami egyfajta módon a tudatalattijában párzási gondolatokat kelt fel. Más szóval az érdeklődésedet férfi-nő szexuális-potenciális módon kell kimutatni szavak nélkül! Ügyes trükk ugye? Igazából egyszerű... a két módszer amellyel ezt megteheted hogy hosszabbítod a szemkontaktust, és rövid pillanatokra NEM zavaró helyen megérinted. Mindkét módszert alkalmanként használandó, de a lány nem bírja félreérteni az igazi célját.
2.

Mutass célzásokat hogy kedves fiú vagy, de ne demonstráld – másképp egy teljes s*gg nyalónak esel ki. Ezt úgy éred el hogy A)megemlíted hogy erős család-barát kapcsolataid vannak az életedben (jelzés a nőknek hogy „normális” vagy). Vagy B)megemlíted hogy van valami érdekes az életedben – akár a munkahelyeden, hobbiként, vagy esetleg egy nem túl régi kalandodat elmeséled.


Itt egy példa a saját tapasztalataimból. Egy fényképező cégnek dolgoztam. Izgi mi? Nem igazán. Az idő amit ott töltöttem kamerával a kezemben kevesebb mint 5%-a az összes időnek amit ott töltöttem. Legtöbbször unalmas laboratóriumi munkákat végeztem és mechanikai „Mc Guiver” trükköket hogy sok régi túlhasznált gépet használhatóvá tegyek. De lehet hogy kb. fél-tucattól kb.20-szor évente repülőre ülve légi képeket lőttem a nyugati New Yorki terület felett különféle reklám ügyfeleknek.


Így amikor lányokkal beszélek, néha egy gyors kis anekdotát mesélek ami kapcsolatban van a régi repülős munkahelyemmel. Például hogy az Erie tónál gyülemlő hó milyen szép színes töréseket ábrázol a zöldes jégen a tél közepén. De nem mesélek róla többet,... és nem mesélem el teljesen hogy kerültem oda, hogy sikerült ezt megfigyelnem. Munkán keresztül? Vagy talán hobbi? Mivel foglalkozok hogy megfigyelhettem ezt a természetes csodát? Üzlet út? Mi?


A lány most legalább egy kicsit kíváncsi rám, de nem érzi magát kényelemben hogy kérdéseket tegyen fel mivel most tértem át gyorsan erre a témára és nem igazán ismer eléggé. Ezek mellett(és ezt fontos megérteni) a lányok szeretik ha nem tudnak valamit! Rejtély! Izgalom! Rejtetten tudattam vele hogy egy eredményes pasi vagyok (biztonságos és normális) aki VALAMIVEL foglalkozik ami csodálatra méltó és valószínűleg jól fizető munka – de nem mondtam el túl sokat róla és főleg nem magyaráztam el a legutolsó részletet, mivel a túlságosan dicsekvő módszer inkább az unalmas kedves fiúk szokása.


Adhatsz célzásokat a családodról („kapcsolatokról” vagyis „nem vagyok egy magányos kétségbeesett koldus”) vagy bármit hasonlóképpen hogy megmutasd neki hogy egy normális(kedves?) fickó vagy anélkül hogy átszúrnád a rejtélyesség buborékát aminek be kell jegyeznie mindegyik csábítást.


Most olyan vagy mint „Flinn-ben” oly módon hogy a lábad a lány szívének az ajtajához helyezed(Ne felejts el hogy ez csak az első lépés). Miért? Azért mert a lány azt az elhatározást hozta a „tudatalattijában” (ahol igazán számít) hogy kedves fiúnak tűnsz egy valójában domináns férfi mutatkozás alatt, és ez felcsigázza az érdeklődését.


Te egy ritka találkozás vagy az univerzumban a férfiak között ami vagy nyámnyila unalmas pasikra vagy értéktelen (de sajnos izgalmas) köcsögökre bomlik le. Az értéked felment most amikor a legjobban számít...ami miatt sikerül vagy nem sikerül az első találkozás. Függetlenül hogy milyen „hibákat” képzelsz el hogy vannak rajtad, így érdekes lettél a számára olyan módon amit nem fog „túlzottan kedvesnek” felismerni. Most van esélyed!


A cikk írója:
Mike Pilinszki
Fordította:
Dracula

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csacsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr887007077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása