HTML

CSÁ CSAJOK!

sdsadasdasdasd

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Online gaming guide by Dende

2014.12.23. 18:03 Dirty Ho

Pár gyakorlati megállapítás, online gamelésből. Semmi elméleti rizsa csak az elmúlt hónapokból pár axióma erősen vázlatos formában, ami hirtelen eszembe jutott:


1. Ha egy lány már az adatlapján állítja, hogy nehezen kapható és ő nem olyan, akkor kezdj el magadban örülni, mert itt jó eséllyel könnyű FC lesz.

2. Ha ezt day1en is hangsúlyozza, már ott meglehet:)

3. Vidéki lányok sokkal könnyebben válaszolnak és beadják, ha van kocsi inkább vidéket gameld ne pestet, több FC-d lesz.

4. Day2 javaslat mindenképpen strand a szexualitás miatt, ehhez persze vmi felsőtestet hegessz össze magadnak, mert különben erős DLV. Strand kiadja a day3 DVD FC-t, ha nem bénázol, vagy már összejöhet strand után is jó esetben.

5. Mindig te lépj le randiról előbb, te mond, hogy akkor lassan indítsuk el magunkat dolgom van. Lehetőleg a legizgibb résznél.

6. Legalább 2 napig ne hívd ne kommunikálj day1 után.

7. Msnről minél előbb legyen tali, minél később következik be annál sanszosabb, hogy nem lesz zárás. Senkinek sem jó a hetekig tartó parttalan netbarátkozás..

8. Egyik törzshelyemen kivetítő van a falon, mindig úgy ültetem lányt, hogy lássam kivetítőt, ha jót csinál kino, ha rosszat nézem feltünően kivetítőt és IOD. Jó nevelőeszköz.

9. Inkább mindenhova írjál egyedi kommentet ne ctrl+c, ctrl+v sablont. Mostanában inkább mindenhova fogalmazok újat, főleg oda aki különösen érdekel. Sokkal jobb a response.

10. Esélytelen gameket zárd minél rövidebbre. Van aki SOHA nem találkozik netről, több ilyen gamebe toltam bele energiát, hogy nah majd velem.. A fenéket:) Annyi idő alatt több day1 összejött volna.

11. Ahol van tükörben fotozós kép, fürdőruhás meg csöcskinyomós vagy partyzos ott lehet keményen oltani, arra nedvesednek de aki szolidabb ott a túlzott bunkózás és magabiztosság ellentétes hatást vált ki.

12. Day1re semmiképp ne vidd moziba, étterembe, inkább park, hegy max kávézó.

13. Szemkontakt irtó fontos. Ezt Peti is megírta már de nem lehet eleget hangsúlyozni, az esetek 90%-ában te vedd el később a tekinteted.

14. Az első talin az első 3 percben mindenképpen legyen vmi neg, ha késett azért, ha nem azért, ha alacsony azért ha magas azért.

15. Ahol nincs kint súly vagy csak arcos képek azt sztornózd, tuti valami bálna. Ahol kevés a kép és homályos, vagy leárnyékolt vagy napszemüveges szintén sztornó, nem véletlen...

16. Minél kevesebb shitet kapsz a telszám és randi előtt annál biztosabb az FC.

17. Msnen ne játszd túl magad, ne fújjál nagyobb lufit, mint ami vagy, mert élőben könnyen kipukkadhat.

18. HB 9-10 nem nagyon msnezik, ott egyből számot próbálj kérni.

19. Ha az exéről beszél tereld el a témát és jelezd, hogy mennyire nem érdekel.

20. Ha valami csaj DHV-t nyom ásítsál viccesen vagy jelezd, hogy mennyire unod.

21. Öltözz fel stílusosan, tipp: bőrcipő-farmer-márkás ing-óra-parfüm esetleg nyaklánc vagy gyűrű. Kiegészítőnek mellény, káró pulcsi ingre, blabla ezt túl ragozni nem akarom.

22. Mihelyst volt az alábbiakból legalább 1 mehet a csók: vállpaskolás, száj megnyalása, haj igazítás többször, szívószállal babrálás. Közölni szoktam, hogy meg fogom csókolni de még nem tudom, hogy akarom-e. Egyrészt jó, mert elkezd agyalni rajta, másrészt meg nem tűnsz needynek.

23. Randinak félóra-órát beszélj csak le, mintha jelentéktelen lenne, meg amúgyis sok dolgod van ennyire lesz kábé időd. Ha elhúzódik nem baj de becsüld alá. Először összefutásnak hívd, max talinak de ne randinak. (az egyeztetésnél)

24. Ajtót nyisd ki neki kávézóba, jobb oldaladon menjen, idegen helyre te menj előre, ismertre ő, kocsiba ajtót ne nyisd ki neki ha szóvá teszi akkor se (az már túlzás). Az alapvető etikettel legyél tisztában.

25. Megkérheted egy haverod, hogy hívogasson, mikor ránézel telora mosolyogj egyet és halkítsd le, hogy ez most nem fontos:) Ha nem kell haverod megkérni, hanem olyan népszerű vagy, hogy anélkül is beesik 2-3 hívás 1 órába az külön jó.

26. Mesélj neki vicces sztorikat melyik lánnyal, hogy nem jöttél össze, mert vmi nem volt megfelelő. Fontos, hogy tényleg vicces legyen és ne hívalkodó bragelés.

27. Ha pincérnő előre köszön neked a neveden az DHV. Ha van törzshelyed ez sima ügy.. (ha talpinálló-fekvehányó akkor DLV, a csókolom bandi bácsi nem nyerő:P)

28. Kurvákat és pornós csajokat nem javaslom. (tele van velük összes társkereső, főleg lb, ami nem ép kedvenc helyem) FC elégkiábrándító.

29. Ha csak FC-t akarsz 25+ korosztály sokkal fogékonyabb. Ahogy idösödnek a nők, egyre kevésbé igénylik a felesleges köröket, amikor egyértelmű mi lesz a vége..

30. Legjavalottabb oldal, ahol legtöbben vannak és legnyitottabbak: csp. Itt van 10/6 reponse kábé, míg randivonalon ugyanazokra a sablonokra 20/1. Nem tudom mi a különség de sztem itt legnyitottabbak lányok.. Még lb-vel van tapasztalatom, ott sokkal kalibráltabbak lányok, ott kell legkeményebbnek lenni.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csacsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr977007105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása