HTML

CSÁ CSAJOK!

sdsadasdasdasd

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Kontroll még

2014.12.23. 17:57 Dirty Ho

Kontroll:


A kontroll azt jelenti, hogy ura vagy a helyzetnek, ura vagy magadnak, és mint ilyen, Te döntesz…

Ha mindenáron akarod a lányt, akkor a kontroll nem a te kezedben van…
A lány fog dönteni a sorsodról, így nem uralod sem magad, sem a helyzetet.

A lány viszont azokhoz a pasikhoz vonzódik, akik kontrollt gyakorolnak, ezért ha mindenáron akarod a lányt, akkor már el is veszítetted! (A viselkedésed kommunikálni fogja azt, hogy ő kontrollál, és ezzel eléred, hogy minél több időt töltesz vele, annál kevésbé fog hozzád vonzódni…)

Ha viszont nem akarod a lányt minden áron, akkor abszolút te fogod kontrollálni a szitukat, melyekbe keveredsz vele, a cselekedeteid és szavaid függetlenséget és önállóságot fognak szubkommunikálni. Ilyen módon sok vonzalmi kapcsolót kapcsolsz majd fel a lányban, aki szép lassan egyre jobban fog vonzódni hozzád…

Ez a magyarázat arra, hogy a lány miért a rossz fiúval dug, (aki köztudottan megcsalja, átveri, csúnyán beszél vele, és szinte biztosan ott fogja hagyni) miközben a kedves jó fiú vár rá az esőben rózsával a kézben.

Félreértés ne essék : a nő tudatos énjét zavarja a rossz pasi viselkedése. A nő tudatos énje azt mondja, utálom a pasimat…(erről sir a „csak barátja vállán) de az ösztönös énjét rettenetesen vonzza a rosszfiú függetlensége, és a tudatos én ellenszenve tehetetlen az ősi ösztönök által mozgatott vonzódással szemben: a nő a rossz fiúval marad, miközben a csajért rajongó jó fiú vár a rózsával az esőben…

A nőket nem érdekli az, hogy a csillagokat lehoznád számukra az égből, és hegyeket mozgatnál meg, hogy összejöjj velük… A nő akkor vonzódik hozzád, ha nálad a kontroll, és felkapcsolod azokat a kapcsolókat, melyekről még sok szó lesz…


Az ismerkedés fázisában a kontroll akkor marad nálad, ha megfelelsz a shitjein:

Palacsintát veszel, de véletlen a beszélgetésben felejted magad a csinos eladólánnyal, akin már ösztönből egyre jobban kapcsolgatod a kapcsolókat. Kellemes a beszélgetés, minden a legjobban halad, amikor a lány:

a lány:
Nem fog megsértődni a feleséged, hogy kihűl a palacsinta?

AFC:
Nincs feleségem… (ford: szabad vagyok, needy, és szívesen felszednélek = bedőltem a kérdésednek, innentől te döntesz, kérsz-e belőlem…már nem kell értem küzdened: parancsolj: a kontroll a tiéd)

Pua:
Nincs feleségem… Barátnőim vannak!
(ford: nem jövök zavarba a kedves kis próbálkozásodtól…Rendben vagyom magammal, abszolút preselected vagyok, és erősebb vagyok mint Te = én kontrollálok, de megküzdhetsz a figyelmemért, ha akarsz)



A kontrollharc mindig jelen volt, és mindig is jelen lesz egy férfi-nő kapcsolat kialakulásának a fázisában. Ha sikeres akarsz lenni a game-ben, tulajdonképpen nincs más dolgod, mint a kontroll megszerzéséért folytatott háború szabályait jól megtanulni. Ha jól játszol a kontrollharcban, akkor a nők vonzódni fognak hozzád, te pedig válogathatsz közöttük.


A vidéki lány pestre jön, ahol laksz. Nem miattad (vagy legalább is azt mondja, hogy nem miattad:P) és megkérezi:

Lány:
Hol vagy ismerősebb? A népligetnél, vagy keletinél? (ahová ő érkezik)
Te: Én a Deák téren vagyok ismerős…:P (ahol laksz)


A kontrollnak a felfogásom szerint két szintje van…Az egyik, ami a kommunikáció szintjén mnutatkozik meg… Erre ideális példa a fenti beszélgetés. A fiú itt megnyerte a kontrollharcot, még akkor is, ha esetleg a lány a one itise… Mondhatjuk úgy, hogy megnyert egy csatát a háborúban. Ha így alakul, az számunkra jó… De még egyáltalán nem biztos, hogy a háború megnyerését is jelenti.

A másik, ami mély szinten van jelen:

Ezen a szinten a kontrollt az gyakorolja, aki kevésbé függ a másiktól.
Ha barátnőd van, akit szeretsz, és aki vár haza, akkor nagy valószínűség szerint még akkor is te fogod gyakorloni a kontrollt egy másik lánnyal szemben – aki épp kikezdett veled, vagy akivel te kezdél ártatlan flörtölésbe- ha a kis csatákat te veszíted el…Ha ez a lány szingli, és pont egy olyan pasira vágyik, mint te, akkor a kontroll – kapcsolatban élő pasiként- biztos, hogy a tiéd… Akár az összes csatát is elveszítheted…

A one itises vagy, akkor jó esetben csatákat nyerhetsz…A kontrollt viszont hosszú távon biztos elveszíted. Ezzel lány érdeklődési szintjét is, és ezzel együtt a kapcsolat kialakulásának az esélyét is…

 

 

 

renton nem bír magával:

 

 

Ergh. Főnökkel, várjá.

Under promise, over deliver minden esetben. Légy előzékeny, hogy te majd elvégzel dolgokat, mielőtt kiosztaná őket (így nem ugráltat), viszont akkor azokat úgy oldd meg, hogy ha kézhez kapja az eredményt, akkor az legyen meglepően jó a megbeszélthez képest (bőven idő előtt, bőven alaposabban, whatever).

SOSE keverd össze, hogy mint nővel, vagy mint felettessel beszélsz, de tudj a kettő közt folyékonyan váltani, és emberileg mindig tartsd meg a kontrollt. 

Mellékesen ezt cold readdel a legkönnyebb kijátszani: ha valamit meg kell oldani v csinálni, találd ki, hogy kivel akarja vajon ezt elvégeztetni, és dobd be te, mint ötletet, inkább emberileg mint szakmailag értelmezhető szempontokat kiemelve, aztán visszalavírozva gyorsan a businessre, hogy mindkét szinten valid legyen: itt akkor lesz nyert ügyed, ha a nő egyre inkább az előbbi jellegű szféra témáihoz akar majd kapcsolódni, ezek az IOI-k. Ellenben ha nagyon elmerülnétek benne, mindig TE vágj vissza a szakmai részhez, mert ez mégis csak munkahely... és erről szól itt a kontroll.

Bár lehet félreérttettem, hogy mit akarsz mondani, de feltételezem érthető mindenkinek, hogy mi történik akkor, ha egy férfi beosztott kontrollban lenyomja a női főnökét...

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csacsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr927007093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása