HTML

CSÁ CSAJOK!

sdsadasdasdasd

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Az Öt Lépés - Az ellenállhatatlan játék

2014.12.23. 18:09 Dirty Ho

Legfrissebb betépett agytröszt-rovatunk megaterméke következik...

Az Öt Lépés - Az ellenállhatatlan játék

Nézzünk egy standard modellt a game-re:

1. Nyitás.
2. DHV, Vonzalomkeltés, Kvalifikáltatás, Komfort/Rapport.
3. Csókzárás.
4. Eszkaláció.
5. Szex.

Ez most nekünk annyiban kell, hogy értsük, miről beszélek amikor azt mondom: a fenti képlet szexuális fűtöttség szempontjából lineáris. Zérón kezdődik az első lépéssel, és a maximum van az ötödikkel. Elegáns és fokozatos, igaz?

És egyben egy halom szar.

Az én öt lépésem:

1. Nyitás
2. Csók
3. Eszkaláció
4. DHV, Vonzalomkeltés, Kvalifikáltatás, Komfort/Rapport.
5. Szex.

Csak az én fejemben - és a továbbiakban - az eszkaláció alatt a 'Megpróbálod megdugni'-t értjük, hogy egyértelmű legyen, vad, helyből aládnyúlok, betúrom a kezed a farkamhoz a téma, míg a négyes lépés egyszerűen 'Megmutatod, hogy nem vagy baltás gyilkos, sőt, alapvetően fasza vagy'.

A lényeges, hogy az 1-2-3-4-5 soros szexuális fűtés helyett a dolog 1-3-4-2-5 lesz.

Te hülye vagy, ez kurvára nem működhet.

Nem a faszt nem, mondom miért! Csak előbb nézzük kicsit távolabbról...

A nullpont és a végpont teljesen egyértelmű. Azért mész oda a csajhoz alapvetően, hogy megdugd (hogy onnan hogyan tovább, az a te dolgod). Először meg kell ismerned, öt lépésen belül pedig meg kell dugnod. Nincs vita.

A felcserélés viszont csak akkor működik, ha ezek szerint push pullolsz: ha a nullpont jó, ELSŐ lépésben felkúrod a dolgot egy elég fűtött dologra, a csókra.

Ha hagyja, jó neked, mehetsz tovább...
Na ha nem hagyja, akkor vissza egy lépést. Mert a nem az csak nem most. (:

Az egyszerű ember a szexuális feszültség lépcsői szerint halad: tehát ha nem jön be a csók, akkor jönne a kettes szintű fűtöttségű polémia.

Ennél azonban sokkal nagyobb hatása van annak, ha te kettesével veszed a lépcsőfokokat - ha nem kell a csók, egyből a barátságos idegenek ridegsége jön. A hatása pedig a lány részéről hamarosan az lesz, hogy azonnal szeretné megint ezt a hármast érezni... vagyis megkapod a zöld jelzést.

Ha ez megvan, jöhet a DURVA eszkaláció, ami megint egy labdát ad a nőnek - vagy veszi, vagy nem. Ha nem veszi, semmi gond - visszalépsz másfelet. A disszonancia miatt hamarosan kapod a következő zöld lámpát, és mehet aminek mennie kell...

Ezen a ponton remélhetőleg érthető, hogy a fő különbség a standard 1-2-3-4-5 helyett az, hogy itt a szexuális feszültséget ostorként pattintgatod - vagy ha a nő alapból vevő rád, azt sem kell, és menni fogsz mint kés a vajon.

A négyes lépés is ezért kell: egyrészt el kell fogadtatnod vele, hogy nem álmodik, valódi vagy, másrészt mivel visszavettél a feszkóból, kívánni fogja a többet, ami kalap-kabát, szexhez vezet.

Amennyiben ott nem enged... akkor megint visszalépsz másfelet, feszkó szinten 2/4 között variálva, hideg-meleg-hideg-meleg. Előbb utóbb jönni fog, aminek jönnie kell.

De ez miben más, mint egy bármelyik eszkalációs létra?

Egyszerű. Mert ez nem egy eszkalációs létra.

Bár kétségkívül értelmezhető egy adott szituációra is, ami egy este/délután alatt megy le, az öt lépés PROJECT szinten is működik. Vagyis eloszthatod több napra, találkára, a lényeg, hogy ez adja a történet gerincét, ez diktálja az ütemet, ez a használati útmutatód.

És látni fogod, hogy egy nőt otthagyni egy csók után milyen ütőerővel fog bírni, ha legközelebb lát - akár tíz perc, akár pár nap volna. A felizgatásról már ne is beszéljünk...

Öt lépés srácok. Ez a tuti. Kettőt előre, egyet vissza, ennél egyszerűbb már nem lesz!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csacsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr207007123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása